Incendiu puternic în Arad. Totul a fost provocat de un copil de 11 ani

S-a jucat cu focul și a produs orașului o pagubă uriașă. Ce a făcut un copil de 11 ani.

Incendiu puternic în Arad. Totul a fost provocat de un copil de 11 ani

Are doar 11 ani, însă a reușit să incendieze doi kilometri de țevi de plastic, creând astfel Aradului o pagubă de 200.000 de lei. Nimeni nu știe încă cum a ajuns copilul în posesia materialelor care urmau să fie folosite la canalizarea din localitatea Zărand.

Pompierii au fost sesizați la scurt timp de când a început incendiul și au ajuns la fața locului. Din păcate însă, s-au chinuit mai mult de o oră ca situația să fie sub control. Din primele informații s-a aflat că micuțul a dat foc la două stive de țevi de plastic ce se întindeau pe doi kilometri.

Citește și  Rudele celor decedați la Spitalul Județean Neamț își plâng durerea. Vreau ca cei vinovați să ajungă în pușcărie

Pompierii au reușit să salveze doar trei stive de țevi din cauza flăcărilor puternice. Mai grav este faptul că focul a făcut scrum două autoturisme aflate în zonă. Familia copilului va avea de suferit, pentru că oamenii legii au deschis dosar penal pentru distrugere.

Incendiu și în Miorcani, comuna Rădăuți

Nici locuitorii din Miorcani, comuna Rădăuți nu au avut parte de zile mai liniștite. Și aici un copil de 8 ani a provocat un alt incendiu și a ars două adăposturi de animale. Cel mic n-a realizat ce se poate întâmpla și s-a jucat cu chibriturile dar, din păcate, nu a fost atent și s-a produs nenorocirea. La fața locului au ajuns rapid pompierii de la Punctul de Lucru Darabani și au reușit să stingă flăcările puternice. Din fericire, au scăpat de foc două case și alte construcții din gospodărie.

Citește și  Sora lui Culiță Sterp bănuiește cum au reușit să intre hoții în casă. Când își va termina poliția treaba

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata