Incredibil. Cine a fumat marijuana pe acoperișul Casei Albe

Într-un documentar lansat cu puțin timp în urmă despre Jimmy Carter, fostul președinte american, se arată că fiul acestuia a fumat marijuana pe acoperișul Casei Albe.

Împreună cu legendarul cântăreț country Willie Nelson, fiul fostului președinte american Jimmy Carter a fumat marijuana pe acoperișul Casei Albe.

Incredibil. Cine a fumat marijuana pe acoperișul Casei Albe

Într-un documentar recent intitulat „Jimmy Carter: Rock & Roll President”, fostul președinte al Americii a făcut o dezvăluire uimitoare. Acesta a recunoscut că fiul său a fumat marijuana pe acoperișul Casei Albe. Jimmy Carter, în vârstă de 95 de ani recunoaște că a avut cunoștință de acest incident. De altfel, demnitarul a fost recunoscut ca un președinte progresist. Despre momentul acesta s-a mai vorbit în timp, însă până cum s-a știut că a fost vorba de un angajat al Casei Albe.  „Nu este chiar exact. „De fapt, a fost vorba de unul dintre fiii mei”, a explicat fostul președinte în filmul documentar. Interesant este că una dintre melodiile faimoase ale lui Nelson se intitulează chiar ‘Roll Me Up And Smoke Me When I Die’.

jimmy carter si sotia

Nu a precizat care dintre cei fii ai săi s-a drogat

Chiar și așa, fostul președinte nu a precizat care dintre cei trei fii ai săi ar fi fumat marijuana. Presa din străinătate spune că e posibil să fie vorba de Chip Carter. De altfel, acesta a fost fotografiat alături de Willie Nelson în timpul unei întâlniri oficiale la Casa Albă, pe 13 septembrie 1980. Pe dealtă parte, ziarul LA Times notează că același Chip Carter a declarat că a fost prieten cu Willie Nelson. În plus, a sugerat indirect că el ar fi fost protagonistul acestui episod. Documentarul va intra în programul cinematografelor de peste Ocean din această săptămână.

Jimmy Carter și soția sa sunt cel mai longeviv cuplu de americani

Potrivit Mediafax, anul trecut fostul președinte Jimmy Carter a fost internat în spital. A fost supus unei intervenții chirurgicale pentru reducerea presiunii intracraniene. Tot anul trecut, acesta și soția sa. Rosalynn, au devenit cel mai longeviv cuplu de americani. Au împlinit 73 de ani de căsnicie.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.