26 27

Incredibil. Cine e aliatul Andreei Bălan la divorț

Așa ceva pare aproape incredibil. Cine a aliatul Andreei Bălan la divorțul de George Burcea. Nimeni nu poate crede.

Divorțul dintre cântăreața Andreea Bălan și George Burcea se anunță a fi unul cu scandal. Cine e aliatul surpriză al cântăreței.

Incredibil. Cine e aliatul Andreei Bălan la divorț

Când toată lumea știa că va ieși măcel la divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea, situația s-a schimbat radical. Și asta pentru că aliatul cel mai puternic al blondei e însăși actuala iubită a actorului, Viviana Sposub. Sursele spun că aceasta i-a explicat lui Burcea că ar fi bine să lase pretențiile pentru că nu se află într-o situația prea bună. Asta pentru că a fost prins drogat la volan. Mai mult, acesta a început să aibă o relația cu ea chiar din timpul căsătoriei. Și tot el a părăsit și căminul conjugal.

Viviana vrea ca divorțul să se termine cât mai repede posibil

”Viviana i-a spus, clar, că mai bine cedează, că și așa nu prea poate să obțină el custodia. I-a explicat că cel mai bine ar fi să se înțeleagă cu Andreea Bălan pentru o custodie comună. Cu program de vizită și să termine repede cu divorțul. Ea nici nu vrea să fie văzută ca fiind cea care ar fi intervenit în relația dintre George și Andreea. Chiar dacă ei s-au cuplat mult după ce au apărut problemele…

Citește și  Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte în fața micuței Eva. Fiica sa l-a surprins cu replicile sale

Așa că, este posibil ca George să o asculte și să cedeze la primul termen, să accepte condițiile puse de Andreea Bălan”, au declarat surse apropiate ale artistului. În plus, Viviana vrea ca totul să se termine cât mai repede, pentru că îl vrea pe George doar pentru ea. Viviana și George s-au cunoscut la emisiunea Ferma de la ProTV. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt și au început o relație. Cei doi le arată tuturor iubirea lor, nu se mai feresc și își fac tot felul de declarații de dragoste. Singurul lucru pentru a trece la următorul nivel al relației este finalizarea divorțului.