Îndrăgita cântăreață de muzică populară Olguța Berbec e din nou însărcinată

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, Olguța Berbec, e cea mai fericită femeie. E din nou însărcinată.

Are parte de cea mai frumoasă perioadă din viața sa. E din nou însărcinată. Olguța Berbec a dat vestea cea mare și a făcut și primele declarații despre sexul bebelușului.

Îndrăgită cântăreață de muzică populară Olguța Berbec e din nou însărcinată

Are o fetiță superbă și în curând va deveni din nou mamă. Olguța Berbec a anunțat că e din nou însărcinată și a făcut și primele declarații despre sexul copilului la Antena Stars. Vedeta e extrem de bucuroasă de acest lucru și a postat pe pagina ei de socializare prima fotografie cu burtica de gravidă. ”

A trecut perioada grea. Am cinci luni deja și o să avem tot o fetiță. Se va naște la finele lui ianuarie. Eu ma așteptam la un băiețel. Mi-am dorit. Iar soțul și fetița au vrut fetiță. Fetița a fost puțin speriată de veste, dar acum este bucuroasă de veste. O să fie două surori, se vor avea una pe cealaltă! Mi-a fost foarte rău, dar acum îmi este bine. Chiar mă bucur de perioada asta.”, a spus Olguța Berbec la Antena Stars.

Citește și  Alex Bodi, lovitură decisivă pentru Bianca Drăgușanu. Și-a prezentat iubita

olguta berbec

Trăiește o poveste de dragoste frumoasă cu Remus Novac

Frumoasa cântăreață a avut o relație de patru ani cu Cătălin Tutilescu, comisar şef al Gărzii de Mediu Mehedinţi, dar ulterior s-au despărțit. În 2016, bruneta s-a căsătorit cu saxofonistul Remus Novac. Nunta celor doi a fost una de povești, iar nașii spirituali sunt Mihai Morar cu soția.

La evenimentul deosebit au participat artiști de renume precum Horia Brenciu & HB Orchestra, Petrică Mâțu Stoian, Roberta Crintea, Andreea Voica, dar și Daniela Ploia. Tot în acel an a venit pe lume și rodul iubirii lor, fetița Cezara Elena. Olguța Berbec și soțul său sunt nașii spirituali ai unei alte cântărețe iubite de români, Olguța Lupău.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.