Internauții au dat de pământ cu Oana Zăvoranu. De ce s-au supărat fanii

După ce a postat o fotografie cu ea fără machiaj, internauții au dat de pământ cu Oana Zăvoranu. Ce i-a deranjat pe fanii acesteia.

Querida i-a deranjat pe fani. Aceștia au dat de pământ cu bruneta, în unei fotografii postate de ea.

Internauții au dat de pământ cu Oana Zăvoranu. De ce s-au supărat fanii

Și-a surprins fanii după ce a postat o fotografie cu ea fără machiaj. Internauții pur și simplu au dat cu ea de pământ, criticând-o în fel și chip. “Nu te recunosc… Practic, altă persoană”, „Cu totul alta fără machiaj”, „Această poză nu te avantajează, sincer”, au spus fanii Oanei Zăvoranu.

Alții au menționat că  ”Oricum nici tu nu mai semeni cu tine… Ai fost frumoasă”, ”Ți-ai schimbat fața”. Sunt și internauți care au asemănat-o cu Cruduța: ”Să știi că ți s-a schimbat fizionomia”, ”Nu știu ce intervenții sau neintervenții ai făcut, dar să știi că erai mult mai frumoasă înainte. Ești de nerecunoscut, aș putea să te confund foarte ușor cu una din acelea pe care nu le placi deloc”. Oana a fost deranjată la rândul său când a fost coparată cu Margherita de la Clejani: ”Nu vreau să fiu rea, dar semeni puțin cu aia a Clejanilor. Naturală arătai demențial de bine, păcat”, ”Dar ai modificat fața”.

oana zavoranu

Oana spune că susține frumusețea personalizată

La rândul său, Oana Zăvoranu spune că susține frumusețea personalizată, de aceea a postat tot felul de rețete și tratamente. “Da, susțin și voi susține frumusețea personalizată. Și nu cea copiată de la toate balabuștele care merg la medicii esteticieni cu poza-n dinți și sunt făcute copy paste. Unde vă e personalitatea?

Dacă mie mi-ar spune cineva că semăn cu alta decât cu mine  m-ar luă instantaneu capu’. Pentru că ar însemna că toate particularitățile fizionomiei mele ar fi praf, iar eu nu mai sunt eu.  Nu zic că dacă sunteți mai urâțele să nu va faceți mai frumoase… dar asta nu înseamnă să vă faceți toate la fel. Mai bine mai urâtă și cu personalitate, decât b… și casuchie ca toate. Consider că fiecare față este diferită și i se poate adapta cea mai bună versiune a ei… În limitele bunului simț măcar”, a declarat Oana Zăvoranu.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.