Internetul e în delir. Oana Zăvoranu a șters pe jos cu Oana Roman

De câteva zile, Internetul bubuie. Querida e supărată foc că fiica lui Petre Roman a vorbit urât despre ea într-o emisiune. Drept urmare, Oana Zăvoranu a șters pe jos cu aceasta.

De câteva zile, Internetul bubuie. Querida e supărată foc că fiica lui Petre Roman a vorbit urât despre ea într-o emisiune. Drept urmare, Oana Zăvoranu a șters pe jos cu aceasta.

Internetul e în delir. Oana Zăvoranu a șters pe jos cu Oana Roman

N-a mai ținut cont de nimic și și-a dat drumul la gură. A făcut-o pe Oana Roman cu ou și cu oțet și se pare că Oana Zăvoranu încă nu a spus totul.

„A fost odată ca niciodată o ”fetiță” cu mare poftă de mâncare. Părinții credeau că o să îi treacă, dar pofta de mâncare și apetitul pt scandal și invidie au crescut direct proporțional cu dimensiunile ‘trupului’ ei. Părinții, mai ales tatăl a fugit în lume, numai ca să nu mai aibă de-a face cu ea. O cheamă Onuca Pateuț, dar mai nou răspunde la numele de  Peppa Pig.  Peppa a crescut și îi place la televizor, deși televizorului nu îi place de ea deloc. Peppa a tot încercat să se aciuiască pe lângă locuri unde se poate mânca ca să facă reclamă. Și un timp chiar i-a mers. Până când patronii restaurantelor au ajuns la concluzia că nu mai au mâncare pentru clienți și au gonit-o.

În zadar a mai tot încercat Peppa să îi atragă atenția tatălui fugit venind pe la tv cu miloaga, că tatăl dus a fost… Acum Peppa e mândră nevoie mare. Că cică a slăbit vreo 89 de grame și vrea să o vadă lumea, deși cum spuneam lumea nu vrea să o vadă.

oana zavoranu

Depi Peppa a slăbit foarte puțin, frustrarea, tupeul, răutatea și invidia nu au slaăit deloc odată cu ea… Și pentru că nu e chemată pe nicăieri decât ca să se faca mișto de ea. Acum două zile (…), disperată să apară, a mers și a mai grohăit puțin de mine ca altfel nici pulea nu o chema.

Da, cu soțul ce-ai avut?

Peppa nu fi tristă. Lasă că realizatorii tv vor mai avea nevoie de clovni ca tine pentru a trece timpul și te vor mai chema… Întrebare…da’ cu soțu’ ce-ai avut?… el nu vrea să mănânce tabasco și tot ce mănânci tu Peppa, dar nu poate să îți reziste.

Apetitul tău de mâncăricp și scandal e de neoprit și îi e și lui fricuță săracul că îl mănânci… de aia vine cu tine. Că mai grohăi tu prin casă de mine sincer mi se rupe, dar public să nu mai ai tupeul să comentezi pe la emisiuni de mine nesimțito… Să nu mă confunzi pe mine cu alea de îți cumpără ție chiloții de balenă.  Mai nou, influencera p..ii ce ai devenit și tu mai nou…

To be continued….”, a scris Oana Zăvoranu.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.