Întoarce banii cu lopata, dar uită să le dea pensie alimentară copiilor

Este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România, însă uită să le dea pensie alimentară copiilor.

Un milionar renumit din România le dă pensie alimentară copiilor săi doar când își aduce aminte.

Întoarce banii cu lopata, dar uită să le dea pensie alimentară copiilor

A început să fie mediatizat în România doar după ce a devenit iubitul, apoi soțul Biancăi Drăgușanu. Chiar dacă are o avere uriașă și se poate spune că întoarce banii cu lopata, Alex Bodi uită un lucru extrem de important. Să le plătească pensie alimentară copiilor. Adică celor două superbe fetițe, Chaqueline și Selena. Chaqueline trăiește la Madrid cu femeia care i-a dat viață. În ceea ce o privește pe Selena, aceasta locuiește cu mama ei, Iulia Sălăgean la București și de multe ori ajunge în grija Biancăi Drăgușanu. Pentru că, surprinzător pentru toată lumea, Iulia și Bianca sunt prietene la cataramă.

Citește și  Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit ziua de naștere în pijamale

Una dintre fetițe ar trebui să primească 300 de euro pe lună, cealaltă 1000 de euro

Potrivit cancan.ro, Selenei ar trebui să îi intre în cont lunar de la tatăl său suma de 1.000 de euro. De câteva luni însă, Alex Bodi a uitat că are de dat bani. La rândul său, Chaqueline, are de primit doar 300 de euro. Dar nici de ea afaceristul nu-și amintește decât atunci când are chef. Pe de altă parte însă acesta e extrem de fericit atunci când aruncă zeci de mii de euro pe sticle de șampanii de ultimă generație sau le oferă cadouri substanțiale iubitelor sale.

De altfel,  potrivit spynews.ro, acesta a fost văzut la mare cum spărgea chiar și 30.000 de euro pentru o distracție de o noapte. De unde faci bani Alex Bodi? Oficial, acesta este mâna dreaptă a unui afacerist care, se spune că ar avea mai multe mine de aur în Africa. Pe de altă parte însă, sursele spun că acesta ar face parte dintr-o companie cu sediul la Stuttgart. Este vorba de compania Karatbars, specializată în vânzarea de aur.

Citește și  Ce lovitură a primit Cristina Spătar din partea soțului

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.