Ioana Filimon, confesiuni incredibile despre viața personală

Nimeni nu s-a așteptat să asculte ce confesiuni incredibile a făcut Ioana Filimon despre viața personală.

A trecut prin momente cumplite în viața personală. Ioana Filimon a fost victima violenței domestice și a numeroaselor episoade de infidelitate. Ce confesiuni incredibile a făcut.

Ioana Filimon, confesiuni incredibile despre viața personală

Una dintre cele mai frumoase prezențe din showbizz-ul românesc, a trecut prin situații cumplite. Ea a făcut confesiuni cumplite despre viața personală. Aceasta a fost atât victima violenței domestice și a povestit de câte ori a fost înșelată. În plus, Ioana Filimon declară cum a fost trădată de fostul iubit, dar și agresată fizic și verbal. Tratamente pe care nici o femeie nu le-ar fi putut suporta vreodată.

Pe lângă că mă înșela, m-a pus și cu acea femeie la masă

Aceasta a fost invitată în cadrul unei emisiuni și a mărturisit ce înseamnă violența domestică. Ea a spus că a fost lovită fără să aibă nici un fel de motiv. „Nu accept ca un bărbat să agreseze o femeie, dar și eu am avut parte de asta. Eu nu am reacționat că nu am conștientizat că mi se întâmplă mie. El nu a avut niciodată un motiv întemeiat. O femeie nu merită să fie bătută sau agresată verbal”, a declarat Ioana Filimon.

ioana filimon

Vedeta spune că l-a iertat, dar nu a uitat

Totodată, Ioana Filimon a mărturisit că l-a iertat, însă nu va uitat niciodată chinul la care a fost supusă. Nu în ultimul rând, pe lângă agresiuni, vedeta a fost pusă chiar și la masă cu amanta. „Pe lângă că mă înșela, m-a pus și cu acea femeie la masă. Eu nu știam”, a declarat aceasta.

Cu cine umblă Ioana Filimon

După ce a plecat de la emisiunea Ferma de la ProTV, Ioana Filimon intrase într-un con de umbră. Potrivit playtech.ro, aceasta a ieșit la rampă în urma scandalului cu iubitul său, milionarul turc Cengiz Siklaroglu. În acel moment, ea ar fi fost filmată în ipostaze erotice cu doi bărbați. Acesta fost și motivul pentru care cei doi s-au despărțit. Milionarul a anunțat că va face și o plângere penală pe numele acesteia, pentru că i-ar fi luat banii și un inel.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.