26 27

Ioana Ginghină, veste șoc pentru fani. Ce se întâmplă cu nunta celebrei actrițe

După o căsnicie cu actorul Alexandru Papadopol care s-a terminat printr-un divorț, Ioana Ginghină și-a găsit fericirea alături de un alt bărbat.

Deci, undeva în septembrie probabil că o să fim nași și atunci, automat, o să facem și nunta

Povestea dintre actriță și Cristian Pitulice a evoluat cu pași rapizi, iar anul acesta, Ioana spunea că se va căsători. Acum, bruneta spune că cei doi au hotărât să amâne nunta pentru anul viitor.

„Cred că va fi în toamna cealaltă, pentru că am tot spus asta, noi o să ne căsătorim datorită faptului că ne și iubim, dar niște prieteni ne-au cerut de nași și ca să putem fi nași trebuie să ne căsătorim. (…)

Prietenii noștri ne-au anunțat că se căsătoresc (…) și așteptă bebelușul și după aia o să fie nunta. Deci, undeva în septembrie probabil că o să fim nași și atunci, automat, o să facem și nunta”, a mărturisit Ioana Ginghină, conform Spynews.

Citește și  George Simion, nuntă cu suișuri și coborâșuri. Ce cadouri a primit liderul AUR

Nunta va însemna doar o petrecere la un grătar

Dacă prima dată a avut o nuntă fastuoasă, de data asta Ioana susține că nu vrea decât ceva foarte simplu, iar petrecerea va fi de fapt un grătar alături de prieteni.

„La nuntă nu vor exista pregătiri pentru că va fi totul într-o zi, poate la un simplu grătar. Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea. Dacă ne hotărâm, o facem și mâine, am avut două nunți, nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment.

Nunta restrânsă nu era gândită din cauza pandemiei, ci pentru că pur și simplu așa ne dorim, să fim doar cu cei foarte apropiați. Chiar aș vrea să fie o zi frumoasă și deloc complicată, fără mari responsabilități.”, a spus cu ceva timp în urmă Ioana Ginghină. Cristi Pitulice este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din domeniul turismului, activând în domeniu de peste 13 ani.