Ioana Năstase îi ține piept fiicei lui Ilie Năstase. Bruneta o contrazice pe fiica sportivului

Charlotte este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, din mariajul cu actrița Alexandra King. Tânăra are acum 32 de ani și locuiește în SUA, și a mărturisit că nu și-a mai văzut tatăl de 14 ani.

Ea a tot încercat să dea de Ilie, însă acesta nu răspunde la telefon. Într-o discuție dintre cei doi, Ilie, care știa de dorința ei de a face un cont pe onlyfans, i-a adresat cuvinte urâte. Charlotte susține că a fost obligată să recurgă la un asemenea gest, pentru că are probleme cu banii.

Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte

“Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte.”, a declarat Charlotte pentru ziare.com.

Este treaba ei, este majoră, face ce vrea. Fiecare om face ce vrea cu viața lui.

La rândul său, Ioana,soția lui Ilie, a declarat că este un tată exemplu, care își iubește toți copiii în mod egal. “Sunt convinsă că dacă ar fi mers, și-ar fi căutat fetița, probabil.

Tot ce pot să vă spun este că îl cunosc pe Ilie. Îmi este soț de aproape 4 ani. Mai rar tată ca el, mai rar, foarte rar… Este un tată exemplu!

Este treaba ei, este majoră, face ce vrea. Fiecare om face ce vrea cu viața lui. Din punctul meu de vedere, Ilie a iubit-o, o iubește în continuare, își iubeste toți copiii în egală măsură și i-a ajutat pe toți”, a declarat Ioana Simion la Antena Stars, citată de spynews.ro.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata