Ioana Năstase, în culmea fericirii. E într-adevăr incredibil ce a putut să primească de ziua de naștere

Ioana Năstase n-a putut să rateze ocazia și a postat cadoul de lux pe contul său de socializare, iar fanii au sărit cu like-urile.

Ioana Năstase și-a serbat ziua de naștere, iar cadoul pe care l-a primit a fost unul cu totul și cu totul deosebit. E vorba de o noul tip de Range Rover, o bijuterie în toată regula, al căui preț, pe site-ul oficial, începe de la peste 106.000 de euro, în funcție de dotări.

„A costat destul de mult. Este modelul nou, 2022, 0 km”

„Sunt foarte bine, sunt fericită, mă simt foarte bine la vârsta pe care am împlinit-o astăzi. (…) E o mașină superbă, foarte frumoasă. Cât a costat, nu mai contează. A costat destul de mult.

Este modelul nou, 2022. 0 km. Oarecum (n.r a participat Ilie Năstase la mașină). Important e că am mașină. (…) Pe toți cei dragi sufletului meu îi voi avea alături astăzi. La mare sunt”, a măturisit Ioana Năstase.

Investește 250.000 de euro într-o pensiune

Pe de altă parte, bruneta intenționează să-și facă repede o pensiunea la munte, pentru care spune că va trebui să investească suma de 250.000 de euro.

„Toată lumea știe că în toamna anului trecut mi-am cumpărat acel armăsar pur sânge arab, Cezar, de peste trei ani. Ei bine, l-am lăsat la centrul de Echitație de la Bodu, de lângă Brașov, unde sunt niște condiții excelente pentru el. Însă eu am o anume problemă.

Fiindcă ori de câte ori merg acolo încerc să mă cazez cât mai bine, ca să-mi petrec cât mai mult timp cu Cezărică al meu. Nu prea am găsit ce visez! Așa s-a născut ideea! Să-mi fac propriul han, în zonă. Se va numi Hanul Ioanei!”, a declarat Ioana Năstase pentru Impact.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata