Ioana Năstase, scandal monstru chiar de ziua lui Ilie. Bruneta a pus piciorul în prag

Când petrecerea în toi, un bărbat a enervat-o atât de tare pe Ioana, soția sa, că bruneta a uitat unde este și a provocat un scandal imens. Cine este tânărul care stricat ziua Ioanei? Bărbatul care a venit lângă Ilie Năstase a susținut că este fiul lui, moment în care Ioana n-a mai putut răbda și i-a dat lui Ilie o adevărată lecție de viață.

Acel domn cum a apărut și spune că este fiul tău, îl cheamă cumva Năstase?

“Două persoane au apărut peste noapte. Acest domn, Cezar Florea, a apărut peste noapte. Dragul meu, eu vorbesc cu tine, să vină aceste două persoane care mai devreme erau aici.

De unde au apărut în viața ta? Acel domn cum a apărut și spune că este fiul tău, îl cheamă cumva Năstase? Este fiul tău? Vreau să știu. Dacă îl cheamă domnul Năstase, atunci eu mă retrag. Îți urez o viață frumoasă.”, a spus Ioana Năstase, potrivit Spynews.

A luat-o salvarea de la masă

Ioana spune că tânărul a venit cu vreo câteva luni în urmă și i-a spus lui Ilie că a rămas fără tată, care a plecat în lumea drepților și își dorește ca fostul sportiv să-i fie părinte de acum încolo. Bruneta e convinsă că îl manipulează și asta o enervează cumplit.  “Ce fiu?! Acum vreo două luni mi-a spus Ilie că a venit și i-a pus mâna pe umăr și i-a zis așa: „Iliuță, tatăl meu a decedat! De astăzi înainte vreau să fii tu tatăl meu!”.

Dar pun și eu o întrebare pertinentă: de ce nu se duce acest domn la un azil să ia un bătrânel de acolo să-l numească tatăl lui? De ce pe Ilie?  Nu am vrut să dau nimic până acum la presă că nu sunt genul! Dar ultima dată când ne-am întâlnit eu și Ilie cu acest om mi s-a făcut rău și m-a luat cu Ambulanța! M-au luat direct de la masă!”, s-a destăinuit soția lui Năstase.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata