Ioana Năstase va fi soacră mare. Ce ținute vor purta la nuntă bruneta și Ilie

Ea și-a achiziționat deja rochiile cu care va face furori, iar Ilie va îmbrăca costumul de general.

400 de invitați vor participa la unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața Ioanei Năstase: nunta fiului său. Soția lui Ilie Năstase e extrem de emoționată, pentru că mai sunt doar două săptămâni și fiul său va spune da în fața ofițerului Stării Civile. Petrecerea se va desfășura pe plajă, la Mamaia.

„I l-am adus cadou pe Adrian Minune”

„Sunt foarte emoționată. Încă de pe acum am acel fior. Băiatul meu cuminte și frumos va fi ginere pe data de 1 iulie. Peste numai două săptămâni și jumătate, iar locația este una de pe plajă, în Mamaia.

Sunt așteptate 400 de persoane, dar lista va mai suferi modificări. Va avea patru formații, iar eu i l-am adus cadou pe Adrian Minune, pentru că la un Revelion la munte, după ce l-am admirat pe Adi, i-am spus lui Teo că la nunta lui îl voi aduce ca o surpriză, și iată că ni se va îndeplini și lui, și mie dorința”, a declarat Ioana, pentru Click.

Citește și  Soțul devoratoarei de bărbați, Ioana Popescu, nu o mai duce în fața altarului. Aventura cu soțul Roxanei Nemeș i-a pus capac

Va avea trei rochii superbe

Pentru că odată în viață e soacră mare, Ioana vrea să fie în centrul atenției și și-a cumpărat trei rochii superbe. „Eu mi am pregătit trei ținute superbe, dar mai am timp să combin încălțările și ținutele. Am trei ținute, spre deosebite de Ilie care nu își face griji deloc. Pentru că el va veni în uniforma lui de general. Dacă așa se simte bine, atunci eu mă bucur”, s-a destăinuit bruneta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata