Ion Țiriac le face “surprize” copiilor. Nu toți vor moșteni averea sa

Fostul mare jucător de tenis, Ion Țiriac, al treilea cel mai bogat român, are o avere imensă. Cui va rămâne atunci când afaceristul va pleca la Ceruri?

Ion Țiriac le face “surprize” copiilor. Nu toți vor moșteni averea sa

Ion Țiriac nu e doar un mare om de afaceri, ci și un tată fericit. El are trei copii oficiali, Ion Ion, venit pe lume din căsătoria cu Mikette von Issenberg, Karim și Ioana, rezultați din relația cu celebra jurnalistă egipteană Sophie Ayad. Se pare însă că nu toți vor avea acces la averea sa, ci doar unul. Acest lucru s-a aflat după ce Țiriac a făcut fundația Puma Foundation, care va servi ca și testament, unde în consiliul de directori apare doar Ion Ion. De asemenea, în consiliul director mai are și avocatul lui Țiriac, dar și Rodica, sora magnatului.

Citește și  Monica Bârlădeanu, vedetă la Antena 1. Ce emisiune iubită de public va prezenta în curând

„Acolo se vă împarți totul, în funcție de cum dispune în ultima scrisoare beneficiarul în viață”

„Puma Foundation este o fundație pentru clauza de moarte. Tot ce înseamnă patrimoniul lui Ion Țiriac se închide în Puma Foundation. Asta înseamnă că orice tranzacție se închide, în final, în Puma Foundation. Fondator unic al fundației este Ion Țiriac.

Toți ceilalți care aparem acolo, eu, Rodica Țiriac, Klaus Mangold avem aceeași poziție, membri ai consiliului director, avem atribuții îndeobște după moartea acestuia. Dacă până atunci nu o dizolvă. Acolo se vă împarți totul, în funcție de cum dispune în ultima scrisoare beneficiarul în viață. Dispozițiile fundamentale, inclusiv dreptul de veto, le are Ion Tiriac”, a spus avocatul lui Țiriac, Nicolai Mindrila, potrivit Rise Project.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata