Ionuț Cercel și-a făcut fanii să plângă. Ce mesaj a postat artistul

Fiul său, Ionuț, rezistă cu greu situației și a scris acum un mesaj tulburător pe rețelele de socializare. Internauții au fost extrem de emoționați.

Petrică s-a stins din viață anul trecut

Nu s-a gândit niciodată că tatăl său nu se va mai întoarce acasă. A sperat că totul va fi bine și vor fi din nou împreună, iar când au fost anunțați că Petrică Cercel a trecut la cele veșnice, copiii artistului nu au crezut că vor putea să reziste unei dureri atât de mari.

De cinci ani, Ionuț nu a mai urcat pe scenă, dar acesta a rămas și va rămâne în sufletul oamenilor.

Recent, el a postat un mesaj pentru tatăl său și le-a mulțumit fanilor săi care îi ascultă și acum melodiile cu același drag. Băiatul spune că se roagă Divinității să-i dea puterea necesară să meargă mai departe în viață.

Citește și  Corneliu Vadim Tudor care grijă și acum de familie. Cum o avertizează pe soția sa înainte de un eveniment neplăcut

Pentru cei care nu mă cunosc, sunt băiatul lui Petrică Cercel, Ionuț Cercel

”Ii mulțumesc tatălui meu pentru omul care sunt! Datorită lui și astăzi după 5 ani de când nu mai apar pe scenă ca solist vocal oamenii încă mă iubesc și imi ascultă melodiile ! Exact așa cum o spuneam în urmă cu18 ani , așa o spun și astăzi cu aceiași mândrie pentru cei care nu mă cunosc.

Sunt Ionuț Cercel, băiatul lui Petrică Cercel, #multumescoamenibuni. E greu să cânte o sală întreagă acum melodia ta in situația in care tu nu mai cânti de 5 ani… #performanță”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata