Ionuț Dolănescu a făcut declarații incendiare despre mama fratelui său

Îndrăgitul cântăreț Ionuț Dolănescu a făcut dezvăluiri incendiare despre mama fratelui său.

Declarații incendiare despre Margarita Valenciano. Ionuț Dolănescu spune totul despre mama fratelui său, Dragoș.

Ionuț Dolănescu a făcut declarații incendiare despre mama fratelui său

Unul dintre cei mai iubiți artiști ai României, Ionuț Dolănescu a făcut dezvăluiri incendiare în emisiunea Politică și delicatețuri de la TVR 1. El a spus tot ce nu se știa despre mama fratelui său, Dragoș. „Mama mea, Maria Ciobanu, a avut un alt statut în viaţa lui Ion Dolănescu. Mama lui Dragoş a fost o întâmplare în viaţa tatălui meu.

Era o femeie frumoasă, era studentă la Cluj, la Medicină, tata primea scrisori la TVR, de la ea. Făcuse o pasiune pentru tata, el a luat-o într-un turneu, apoi nu s-au mai văzut o vreme. Când era gravidă în nouă luni a venit la uşa noastră cu burta la gură. Aşa s-a născut Dragoş. Tata l-a recunoscut şi chiar a deschis un proces ca să aibă grijă de el. Dar Margarita, care acum este doctor ginecolog în Costa Rica, l-a scos fraudulos din ţară”, a declarat Ionuț Dolănescu, potrivit click.ro.

margarita valenciano

Care a fost replica lui Dragoș

Revoltat de spusele fratelui său, Dragoș Dolănescu a venit cu replica. Ion a iubit-o foarte mult pe mama. Eu am ţinut enorm la Ionuţ, dacă îmi cerea să mă arunc de pe casă, mă aruncam, de dragul lui. Acum de ce se comportă aşa şi dă în mine şi în mama? N-o să se schimbe niciodată.

Poate că n-are treabă şi dă din gură aiurea. Eu muncesc mult în Parlamentul din Costa Rica, unde sunt deputat. Ajutăm oamenii săraci cu mâncare, am cărat şi eu saci cu alimente”, a declarat Dragoș Dolănescu. De când Ion Dolănescu a trecut la cele veșnice, cei doi frați sunt în discuții care par să nu se mai termine. Ei s-au luptat ani mulți în instanță pentru a pune mâna pe casa răposatului tată. Într-un final, Ionuț i-a dat lui Dragoș suma de 100.000 de euro.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.