26 27

Irina Fodor a plecat în America de Sud. Răzvan Fodor, mesaj emoționant: ”Un an de zile departe unul de altul…”

Irina Fodor a plecat în America de Sud, acolo unde au loc filmările pentru America Express 2024, iar Răzvan Fodor a condus-o la aeroport.

Despărțirea a fost grea, mai ales că prezentatoarea TV va lipsi de acasă două luni de zile.

Răzvan Fodor, mesaj emoţionant la despărţirea Irina. Răzvan Fodor a fost copleșit de emoții, mai ales că nu este prima dată când soția sa pleacă cu lunile de acasă.

Cântărețul le-a dezvăluit fanilor pe rețelele de socializare, cum a decurs momentul din această dimineață, când a condus-o pe Irina, aleasa inimii lui la aeroport.

„În dimineața asta, mi-am dus franțuzoaica la aeroport și mă mai duc să o iau peste două luni, după ce se termină America Express, sezonul 6.

Una peste alta, făceam un calcul și s-au strâns ceva zile de călătorii și proiecte, și la mine, și la ea: 6 luni de Asia&America Express la ea, 2 luni de Asia Express la mine, încă 2 luni de Chefi fără Limite la ea, așadar, adunat, avem 1 an de zile în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume.

Citește și  Cum a rezistat Amna divorțului. Este pregătită pentru o nouă iubire?

Partea bună este că ne iubim meseria, că proiectele astea sunt spectaculoase, pline de experiențe și amintiri greu de obținut altfel, dar…tot mi-e dor de ea. Țuca, ai grijă de tine, te aștept acasă!

Baftă concurenților de anul acesta, cea mai bună echipă să câștige! Vă așteptăm cu povești noi din America de Sud!”, a fost mesajul pe care Răzvan Fodor l-a publicat pe Instagram.

Show-ul „America Express” vine în continuarea „Asia Express” și va fi filmat tot în America Latină, iar Irina Fodor va fi, din nou, în rol de prezentatoare.

Printre vedetele care vor participa în noul sezon se află și copiii Andreei Esca, Alexia şi Aris Eram, care se pare că au fost și cei mai bine remunerați pentru apariția lor în show.

Citește și  Andreea Marin a declarat război kilogramelor în plus

Concurenții vor zbura și ei spre America de Sud peste două zile. Iuliana Pepene, una dintre concurentele de la această ediție, e în focul pregătirilor.

Adevărata probă de America Express a fost colectarea de haine pentru această competiție. După două săptămâni de alergătură, tot cred că am puține haine pentru două luni, pentru că sunt femeie și niciodată nu sunt îndeajuns de multe haine. Este penultima zi, mai am astăzi și mâine și iuhuuu, pa!”, a declarat vedeta, entuziasmată, pe Instagram.

America Express, sezonul 6 va debuta în 2024

Filmările noului sezon America Express se vor întinde pe parcursul a două luni, în sudul Columbiei, Ecuador și Argentina, iar show-ul va începe în luna ianuarie a anului 2024.

Printre vedetele care vor participa în noul sezon se află și copiii Andreei Esca, Alexia și Aris Eram, care se pare că au fost cei mai bine plătiți pentru a participa la îndrăgitul show.

Citește și  Maria Buză, dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale: ”Nu am fost un copil dorit. A existat atunci o încercare nereușită”

Cine sunt concurenții

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș au pornit pe Drumul Soarelui, în cele mai frumoase și periculoase zone din America de Sud.