Irina Fodor are probleme la America Express. Vedeta a mărturisit totul

Bruneta susține că de la o curățătorie de la hotelul unde sunt cazați au spălat hainele ei și ale colegilor la un loc, iar șosetele nu au mai fost de găsit. Ce a urmat, e extrem de haios.

”Cei de la curățătorie s-au gândit să ne desfacă sacii și să spele toate hainele la un loc, ca să câștige timp. Sau au vrut să ne dea și nouă o misiune: Găsiți-vă șosetele. Cine are mai multe perechi complete pleacă primul în cursă”, a spus amuzată Irina Fodor pe Instagram.

Irina a avut probleme de sănătate

Nu e pentru prima dată când Irina trece prin situații grele în America Express. La începutul filmărilor, soția lui Răzvan Fodor a făcut alergie de la soare, deși are multă grijă de ea..

”Îmi tratez o alergie solară care a apărut deși am folosit factor de protecție mare, dar se pare că nu a fost suficient pentru soarele arzător de aici. Trimiteți gânduri bune concurenților noștri, căci ei se luptă cu canicula în fiecare minut din cursă”, a spus atunci bruneta.

Cine sunt concurentii

Echipele care sunt în concurs sunt de Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și partenera lui, Doina Teodoru, Puya și soția sa, Melinda, Bruja și Pufeh, gimnastele Diana Bulimar și Larisa Iordache, Jean Gavril și Dinu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Bie Adam și Mihaela Adam, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla. Câștigătorii de anul trecut au fost Mihai Petre și soția sa, Elvira, care au parcurs Drumul Împăratului prin Asia.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata