Irina Loghin își face operații estetice

Cu puțin timp în urmă, cea mai îndrăgită cântăreață a românilor, Irina Loghin, a fost văzută la o clinică de înfrumusețare. E posibil ca artista să recurgă la operații estetice.

Și-a tatuat în trecut buzele și sprâncenele, iar acum e foarte posibil să apeleze la alte operații estetice. Ce vrea să-și facă Irina Loghin.

Irina Loghin își face operații estetice

Chiar dacă nu a dorit să vorbească niciodată despre operații estetice, se cunoaște faptul că Irina Loghin și-a tatuat în 2012 buzele și sprâncenele. Vedeta a ales să facă acest lucru în clinica pe care o deține în America nașa solistei Nicoleta Voica. Mai mult, aceasta a recunoscut că și-a estompat și ridurile. Recent, cântăreața a fost însă văzută la o clinică de înfrumusețare. E posibil ca artista, cochetă așa cum o știm, să-și dorească să-și facă o schimbare de look.

irina loghin

Cum se menține în formă

Cu puțin timp în urmă, cântăreața a dezvăluit și ceva din trucurile sale de frumusețe. “Singurul demachiant pe care îl folosesc este uleiul de măsline. Când nu se găsea, luam şi din acela de floarea soarelui, care este foarte bun pentru un ten uscat. Acum, uleiul de măsline se găseşte peste tot. Eu îl amestec cu lapte demachiant şi îmi întind amestecul pe faţă, apoi mă curăţ cu un prosopel ud.

Citește și  Șoc la Puterea dragostei. Ella și Jador formează un cuplu din nou

Le sfătuiesc pe toate doamnele ca niciodată să nu se culce cu machiaj pe faţă. Nu este deloc sănătos. Este cea mai mare greşeală care se poate face pentru ten. De asemenea, după demachiere, este bine să îţi faci un masaj al feţei, care dă energie şi elasticitate pielii, dar şi muşchilor feţei”, a povestit Irina Loghin pentru click.ro. Mai mult, aceasta a mărturisit că nu nu înţelege femeile care iau în greutate după căsătorie. „Femeile ar trebui să aibă mai multă grijă de ele, nu să pună 20 de kilograme pe ele după ce se mărită”, a declarat solista.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.