Irina Rimes, declarații zguduitoare. Aveam 30 de lei în buzunar de cheltuit zilnic

Este una dintre marile vedete ale României, dar viața Irinei Rimes nu a fost niciodată una de invidiat. Artista face declarații zguiduitoare.

A avut mari probleme financiare și nu sfiește să recunoască. Declarații zguduitoare ale Irinei Rimes.

Irina Rimes, declarații zguduitoare. Aveam 30 de lei în buzunar de cheltuit zilnic

Acum se consideră o femeie fericită, dar a trecut prin mari probleme. Irina Rimes a făcut declarații zguduitoare despre viața ei dinainte să ajungă vedetă. Artista spune că a trăit cu multe lipsuri, dar a sperat mereu că va ajunge acolo unde este astăzi.

“Mă bucur de lucrurile mici la fel cum mă bucur de lucrurile mari. Eram fericită şi atunci, sunt şi acum. N-am perioade negre de care să-mi aduc aminte şi să zic: Vai, ce bine că am ieşit de acolo. Înainte de „Visele“ nu eram OK financiar, aveam cam 30 de lei în buzunar de cheltuit zilnic. Mergeam cu Andi, soţul meu, într-un magazin mare, unde totul e mai ieftin. Căutam cele mai ieftine chestii şi umpleam trei pungi cu chipsuri şi tot felul de dulciuri. Când ajungeam acasă, eram foarte mulţumiţi. Aveam un Matiz ruginit şi mergeam cu el la Chişinău, la munte, peste tot. Săraca maşină, mai mult de 60 de kilometri pe oră nu ducea, dar noi eram fericiţi în ea.

Citește și  Ionuț Dolănescu a făcut declarații incendiare despre mama fratelui său

irina rimes

 

Ţin minte cum mergeam noaptea şi ascultam concerte. La Radio România Actualităţi era o emisiune de la 2.00 la 3.00, în care se vorbea despre Bruce Springsteen, Madonna, Sting. Atunci am făcut piese şi le-am vândut în Republica Moldova, ca să avem bani de trăit”, a mărturisit aceasta pentru adevarul.ro.

N-am visat că o să fiu supercunoscută

De asemenea, aceasta spune că niciodată nu a visat în viața asta că va ajunge să fiu supercunoscută. „N-am visat că o să fiu supercunoscută, că o să am concerte şi că o să ajung în juriu la „Vocea României“. Era un vis un pic intangibil, dar mereu am sperat”. Recent, Irina Rimes a fost desemnată ambasadoarea Zilei Naţionale „Constantin Brâncuşi” 2020.  „Nu ştiu dacă sunt cea mai bună alegere pentru a face puntea între generaţii, dar mulţumesc pentru încredere. Aparent, eu nu ascult 5Gang, dar mă gândeam că poate ar trebui să apelăm şi la tinerii vloggeri, pentru că au mai mare influenţă. Ca o idee, pe viitor”, a declarat Irina Rimes, potrivit News.ro.

Citește și  Gigi Becali, așa cum nu l-ați văzut niciodată. Nimeni nu l-a recunoscut

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.