Irina Tănase a făcut marele anunț. Se va căsători cu Liviu Dragnea când va ieși din închisoare

Chiar dacă acum se află în spatele gratiilor, Liviu Dragnea știe că odată ce va ieși, îl va aștepta iubita sa. Irina Tănase a făcut marele anunț și spune că cei doi se vor căsători.

Fostul lider al PSD are și motive de bucurie. Irina Tănase, iubita ta, a făcut marele anunț. Aceasta a declarat că cei doi își vor pune pirostriile odată ce acesta va fi eliberat.

Irina Tănase a făcut marele anunț. Se va căsători cu Liviu Dragnea când va ieși din închisoare

A avut de suferit enorm și problemele nu s-au terminat încă pentru Liviu Dragnea. Dar odată ce va fi liber, situația se va schimba. Irina Tănase a făcut marele anunț și spune că cei doi se vor căsători. Potrivit Antena 3, Irina Tănase a vorbit și de faptul că cei doi își doresc să devină și părinți.

irina tanase si liviu dragnea

”Am rămas alături de el după ce a fost condamnat, din dragoste și pentru că știu că este nevinovat. Probabil că ne vom căsători, am vorbit. Am vorbit și despre să facem copii”, a declarat Irina Tănase. „Vom merge acasă, la copii, după ce iese. Nu pot să mă bucur de un weekend la munte sau la mare, mai ales acum, cu durerile pe care le are, pentru că uneori nu poate nici să vorbească.”, a mai spus tânăra iubită a lui Liviu Dragnea.

Citește și  Horoscop 11 noiembrie 2020. Ce zodii au șanse să se căsătorească anul viitor

Fostul șef al Camerei Deputaților știa că acesta va fi închis

Dar tot Irina Tănase a vorbit și despre problemele pe care le are în închisoare iubitul său. Din nefericire, și-a tăiat două degete cu flexul, are nenumărate hernii și mari probleme cu genunchii. O altă bombă aruncată de Irina Tănase se referă la faptul că fostul șef al Camerei Deputaților știa dinainte ca Dragnea să fie condamnat, că acesta va fi încarcerat. Mai mult decât atât, ea spune că însăși Rovana Plumb s-ar fi dat de gol în fața unei apropiate de-a lui Dragnea.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.