Irinel Columbeanu, operat de urgență. Cum se simte afaceristul

Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral și astăzi va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Irinel Columbeanu, operat de urgență. Cum se simte afaceristul

Irinel Columbeanu a început să se simtă rău la scurtă vreme după ce și-a lansat cel de-al doilea volum din trilogia “Istoriile unui vehement”, cartea numită “Apofenia” și a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias. La 64 de ani, fostul milionar este stabil, dar astăzi va fi operat pentru a i se monta un stent.

Afaceristul a declarat că nu îi este frică, pentru că are încredere deplină în medici și asistente. Irinel Columbeanu va fi obligat să urmeze și un regim strict și să renunțe la grăsimi și dulciuri. Columbeanu a mai suferit un accident vascular în anul 1981, când avea doar 23 de ani.

Citește și  S-au aliniat astrele pentru Rică Răducanu. Celebrul sportiv se simte mult mai bine

Tras de urechi de Patriarh

Irinel Columbeanu se așteaptă ca cea de-a doua carte să aibă mai mare succes decât primul volum, mai ales că în paginile acesteia cititorii găsesc informații prețioase despre cel mai important moment al vieții sale, creștinarea micuței Irina. Totodată, el spune că petrecerea de botez a fost atât de fastuoasă, încât i-a atras atenția chiar și Patriarhului, care l-a certat în acel moment, motivând că… păcătuiește.

Din nefericire, deși și-a dorit mult ca fosta sa soție, Monica Gabor, să fie alături de el și să-i înmâneze personal cartea, aceasta nu a putut fi prezentă. Însă fosta scorpie de la Izvoranu îl sprijină fostul soț în demersul său literar. În acest scop, Monica a postat pe contul personal de instagram un link unde fanii lui Iri pot intra și comanda cărțile.

Citește și  Gabi Bădălău a dat cu stângul în dreptul. I-a dat târcoale unei frumuseți, în timp ce era cu Bianca Drăgușanu

Pe 15 decembrie, Irinel și-a lansat prima carte, care cuprinde relatări despre relațiile de amor pe care le-a avut. A avut-o lângă el pe fosta iubită, Romanița Iovan, care și-a dorit și un autograf de la scriitor. Femeia de afaceri i-a întins chiar și un pix, iar Columbeanu a rămas uimit când și-a dat seama că acel obiect i-l făcuse femeii cadou cu 30 de ani în urmă.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata