Irinel Columbeanu suferă și acum din cauza divorțului. A spus cine a fost vinovat

Deși au trecut mulți ani de când a divorțat de Monica Gabor, Irinel Columbeanu încă suferă. Acum, povestește tot ce nu a știut nimeni despre despărțire.

Irinel spune că vinovat este Măruță, care a dat pe post filmările cu afacerist și două jun. Când Monica a văzut așa ceva, imediat i-a cerut să divorțeze. El a recunoscut totul într-un  interviu pentru Playtech, De asemenea, Iri spune că după un an de la acel episod neplăcut, Capatos i-a recunoscut totul la un șpriț.

„Pe Dan Capatos am fost supărat cam un an, până când mi-a mărturisit singur ce făcuse”

„Da, regret divorțul, cu toate că una peste alta înlănțuirea ulterioară a consecințelor sale nu a fost chiar defavorabilă Irinei.

monica columbeanu

Și nici Monicăi și, dacă mă gândesc bine, nici mie. Dumnezeu știe întotdeauna ce să ne arunce în cale. Dacă nu era acel scandal, nu se ajungea aici. Pe Dan Capatos am fost supărat cam un an, până când mi-a mărturisit singur ce făcuse, la un șpriț, într-un club”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Mi-ar plăcea să o văd pe Irina cum se duce la școală

Sunt trei ani de când nu și-a mai văzut fetița și de topește de dorul ei, de aceea a haorul fetiței lui. El spune că nu și-a mai văzut copilul de trei ani, de aceea și-ar dori enorm să meargă în America pentru a fi alături de copil când se va deschide anul școlar, la începutul lui septembrie. „Mi-ar place să o văd pe Irina când se duce la școală”, a spus afaceristul. Pe  de altă parte, Columbeanu susține că Irinuca l-a făcut foarte mândru de când a devenit șoferiță cu acte în regulă.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata