26 27

Își caută iubit, dar este refuzată pentru că are sânii prea mari. Cum arată

Norocoasa-ghinionistă trăiește în Germania și este fost funcționar în bancă. După o perioadă în care nu s-a mai ajuns cu banii, fata s-a hotărât să demisioneze și să se angajeze ca model, dar nu i-a fost ușor pentru că trupul ei nu arăta chiar ca cel al unui adevărat model, așa că a trecut la bisturiu. A umblat în mai toate locurile corpului, transformate acum în curbe desenate.

Și-a trântit de trei ori silicoane, până a ajuns să aiba ditamai decolteul, și-a făcut, desigur, și un lifting la fese, plus renumitele injecții cu acid hialuronic. În total, a scos din buzunare peste 40.000 USD. Acum se poate privi bucuroasă în oglindă și în fotografiile revistă, dar are și o nemulțumire.  Mai exact, susține femeia, că nici un bărbat nu are curajul să se apropie de ea: „Sunt intimidați”, este de părere Yvonnne, fata din imagini.

Citește și  Dieta daneză, pe zile. Sfaturi utile de slabit rapid

Transformarea nemțoaicei a început în 2013, cu primul implant cu silicon,  atunci când a sărit de la cupa A, la H!

“Întotdeauna am considerat că femeile cu forme sunt cele mai atrăgătoare. Pentru mine, o femeie trebuie să aibă, neaparat, sânii mari.  În schimb, eu am fost mult timp complexată. În copilărie, se râdea de mine că am sânii prea mici și s-a ajuns chiar să mă strige colegii <<băiețelul>>. Atunci când mi-am făcut prima relație, dormeam cu sutienul cu push-up. Mi-era rușine chiar și de iubitul meu, iar atunci când îmi cerea să mergem la plajă, refuzam. Mi se par foarte cuceritoare femeile cu forme. Îmi plac cele exotice, cu părul lung și negru, cam cum arată Kim Kardashian„, a povestit nemțoaica Yvonne Bar pentru uniland.co.uk.