26 27

Italiancă de 69 de ani, bătută de iubitul român cu 33 de ani mai tânăr. Femeia a vrut la azil, iar băiatul nu a suportat despărțirea

O italiancă în vârstă de 69 de ani a fost agresată de fostul ei iubit, un bărbat român cu 33 de ani mai tânăr, în Parcul Pineto din Aurelio (Roma), după ce femeia a pus capăt relației lor de patru luni.

Potrivit publicației Il Messaggero, C.C., un român în vârstă de 36 de ani, nu a acceptat sfârșitul relației și a devenit violent cu femeia mai în vârstă care l-a părăsit după luni de insulte și agresiuni fizice când bărbatul era sub influența alcoolului.

„M-a amenințat cu moartea și m-a persecutat în așa măsură încât îmi era frică să ies, așa că am evitat cererile lui de a ne întâlni”, a spus victima de 69 de ani, care l-a părăsit pe bărbat în octombrie 2022.

Potrivit sursei citate, femeia a fost la un pas să fie ucisă, dar trei bărbați au intervenit și au oprit agresiunea. Femeia a suferit fracturi, răni și vânătăi pe aproape tot corpul, necesitând 40 de zile pentru a se recupera.

Citește și  Așa trebuie să te rogi sfinților Mihail și Gavriil pe 8 noiembrie ca să ai parte de mari bucurii

După ce a pus capăt relației, femeia s-a mutat la casa de bătrâni Il Cigno din Via Gioacchino Ventura.

Cu toate acestea, fostul ei iubit o căuta în fiecare zi și o amenința cu moartea dacă nu se întoarce la el.

„A vrut mereu să vorbească cu mine și am refuzat cu teamă. De fiecare dată când ieșeam, îmi era frică că mă va urmări să mă atace, știam că mai devreme sau mai târziu va deveni obsesiv și eram chinuită de anxietate”, a spus femeia.

Din acest motiv, și pentru actele repetate de persecuție care au durat luni întregi (hărțuire și amenințări cu moartea), s-a dispus arestarea preventivă a bărbatului și trimiterea în închisoare.