Iubita lui Alin Oprea a făcut videochat. Bruneta e patroana unei firme de imobiliare

De când a apărut în calea lui Alin Oprea, i-a dat viața peste cap. Artistul spune că Dumnezeu i-a adus-o. Gurile rele spun că Medana a făcut videochat.

L-a vrăjit pe Alin Oprea și acesta nu-și vede viața fără ea. Se spune încă că Medana a făcut videochat.

Iubita lui Alin Oprea a făcut videochat. Bruneta e patroana unei firme de imobiliare

Face tot ce poate ca să pară nu i se găsească nici un cusur. Iubita lui Alin Oprea îl face să se simtă cel mai norocos bărbat. În plus, aceasta e absolventă de psihologie, da și patroana unei firme imobiliare, unde are mare succes. „Simt iubire, tandrețe și sinceritate în tot ceea ce înseamnă Medana în viața mea. Este greu de crezut că există un astfel de om care să își pună viața în palemle tale cu curaj, devotament și aumare maximă, un om care să fie lângă tine în cele mai grele momente, ale vieții când pierzi tot și nu mai știi încotro se îndreaptă viața ta, când plutești în derivp pe aripile destinului. Dumnezeu mă iubește și mi-a oferit prin ea mai mult decât mi-am permis să îi cer. Mă simt binecuvântat”, a declarat artistul.

medana si alin

Alin îi ia apărarea

Chiar dacă gurile rele spun că aceasta a avut un trecut nu prea frumos, ba chiar ar fi făcut și videochat, Alin îi ia apărarea. „Este o femeie foarte serioasă, un om de afaceri din zona imobiliară, este un dezvoltator imobiliar serios. Nu a avut carieră în videochat sau toate câte s-au vehiculat prin presă. Nu este patroană de videochat, este patroana unei firme de construcții și imobiliare”, a spus cântărețul când a auzit ce acuze I se aduc iubitei sale.

Potrivit spynews.ro, acesta e convins că e sufletul său pereche, care i-a apărut în cale când se hotărâse să rămână singur. „Această relație a venit foarte firect în viața mea, nu mi-am dorit o relație, nu am căutat-o, nu eram în starea psihică și sufletească necesară să am o relație, practic hotărâsem să rămân singur, nu îmi căutam ce cineva neapărat, dar se pare că Dumnezeu știe mai bine ceea ce avem nevoie și mi-a adus, din fericire, sufletul pereche aproape și l-am recunoscut și am rămas împreună”, a spus fostul component al trupei Talisman.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.