Iubita lui Dani Oțil, poreclită Miss Funduleț, nu mănâncă decât ce-i gătește mama

În ultima perioadă, Dani Oțil e cel mai fericit bărbat din lume. A petrecut o vacanță de vis alături de frumoasa sa iubită, Gabriela care susține că nu mănâncă decât ce-i gătește mama.

E poreclită Miss Funduleț, pentru că arată senzațional. Motivul? Fotomodelul spune că nu mănâncă decât ce-I gătește mama.

Iubita lui Dani Oțil nu mănâncă decât ce-i gătește mama

Au petrecut împreună o vacanță de vis în Grecia pe insula Santorini, iar Gabriela a fost privită cu invidie de toate doamnele. De ce arată atât de bine iubita lui Dani Oțil? Fotomodelul spune că-și păstrează formele pentru că nu mănâncă decât ce gătește mama.

”Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast food, ci doar ce găteşte mama mea: sarmale, ciorbiţe, clătite, cozonaci, plăcinte şi multe altele. Sunt singură la părinţi şi mă răsfaţă mama. Nu practic sporturi de performanţă. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness.

gabriela

Am fost motivată de rezultate, după primele pătrăţele de pe abdomen. Mă antrenez cu greutăţi, alergare, fac abdomene, braţe, fesieri şi nu am antrenor. Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul şi ştiu ce părţi să lucrez. Petrec cam o oră şi jumătate la sală şi încerc să ajung zilnic”, a declarat cu ceva timp în urmă Gabriela.

Sunt împreună de doi ani

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, poreclită Miss Funduleț sunt împreună de doi ani și fotografiile postate arată cât de mult se iubesc. Gabriela Prisăcariu este un model de succes, care în anul 2015 a câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” la Kanal D. Totodată, ea este absolventă de drept.

Dezvăluiri incredibile despre relația cu Mihaela Rădulescu

Recent, Dani Oțil a văzut dezvăluiri incredibile despre relația pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu. „Recunosc ca am început relația înainte ca Mihaela să divorțeze. Dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de pași ca să fim împreună. Pot spune că Mihaela a vâslit în barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba”, a declarat prezentatorul.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.