Iubita lui Dragnea sare în apărarea fostului pesedist. Nimeni nu ține cont de asta

Aflat în spital cu grave probleme de sănătate, Liviu Dragnea se pare că nu e lăsat să se opereze la coloană. Iubita sa i-a sărit în ajutor. Nimeni nu ține cont de asta.

Nimeni nu ține cont de asta, spune iubita lui Liviu Dragnea. Femeia îi ia apărarea fostului pesedist care se află în penitenciar, cu grave probleme de sănătate.

Iubita lui Dragnea sare în apărarea fostului pesedist. Nimeni nu ține cont de asta

După ce ANP a respins cererile avocatei lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, iubita acestuia a luat imediat atitudine. În urma declaraţiei de presă făcută de avocată, ANP confirmă că Liviu are dreptul să ceară să fie consultat în orice unitatea spitalicească în afara ANP. Şi că poate solicita să facă asta contra cost, inclusiv în spitalele private care se află în relaţie contractuală cu o casă de asigurări de sănătate. Adică voie are, legal este, dar totuşi nimeni nu ţine cont de cererile făcute de el, de trei luni încoace. Şi apoi mai spune tot ANP-ul că aplică regimul de detenţie şi tratament medicale nediscriminatoriu? Păi cum, dacă tot ei spun că are voie să ceară să meargă unde vrea el, şi nu este dus?

Citește și  Oana Sârbu a rupt inimile bărbaților. După Gheorghe Ghiorghiu, un alt mare cântăreț spune că a fost îndrăgostit de vedetă

irina tanase

Şi mai mult, unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile şi este lăsat să se chinuie. Când nu interesează pe nimeni că de trei luni tot face cereri şi reveniri la cereri să i se permită să meargă la un spital să îl consulte un specialist care îi cunoaşte istoricul medical?

Şi dacă activităţile sunt reglementate de lege, unde scrie în lege că trebuie retras de la muncă în cazul unei anchete disciplinare? NU SCRIE. Aia s-a făcut în baza unei decizii a directorului ANP, nu în baza legii. Să vă mai spun şi altele? Răspunde cineva pentru aceste trei luni în care nu s-a întâmplat nimic din punct de vedere medical? Răspunde cineva pentru agravarea situaţiei în aceste trei luni?”, este reacția Irinei.

Citește și  Lidia Buble a intrat în rândul vedetelor care oferă ajutor refugiaților din Ucraina. Ce face vedeta

Este anchetat disciplinar

Potrivit RomaniaTV, Liviu Dragnea are probleme grave de sănătate. Acesta trebuie urgent operat la coloană, din cauza unei hernii de disc. Avocata acestuia, Flavia Teodosiu a explicat că starea sa s-a înrăutățit de când se află în penitenciar. În altă ordine de idei, avocata susține că Dragnea a început să fie aspru pedepsit după ce a acodat un interviu Ancăi Alexandrescu. Fostul pesedist este anchetat disciplinar.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.