Iulia Sălăgean face lumină în scandalul cu Bianca Drăgușanu. Chiar îl vrea pe Gabi Bădălău?

Blonda susține că Bădălău i-ar fi trimis mesaje fostei soții a lui Alex Bodi, iar Iulia a ieșit la rampă și vrea să rezolve problema așa cum știe mai bine.

Vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care susține că ar putea distruge oricând un cuplu, dar cei care au citit ce a scris s-au dus imediat cu gândul la Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.

Ea a ținut să le explice tuturor că nu vrea răul nimănui și consideră că e în relații bune cu toată lumea. „Atunci când ai conversații care le pot ruina viața, dar tu alegi pacea. ”, a spus cu ceva timp în urmă Sălăgean, pe TikTok.

Vreau să spun foarte clar și răspicat că nu are legătură cu ei nici măcar 0,01 %

„Vreau să lămuresc puțin lucrurile pentru că eu sunt o femeie foarte corectă și foarte sinceră, iar când am văzut interpretarea celor de la ziar, interpretarea tiktok-ului meu, asociind tiktok-ul meu cu un cuplu, și anume Gabi și Bianca, nu am putut să las lururile așa (…)

Vreau să spun foarte clar și răspicat că nu are legătură cu ei nici măcar 0,01 %. (…) Nu doresc răul nimănui, indiferent că este dușman sau că nu este dușman”, a mărturisit Iulia Sălăgean.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata