Iulia, sinucigașa din Timișoara nu a avut parte de slujbă în biserică. În ce sicriu își va dormi somnul de veci

Tradiția ortodoxă spune că mama și copiii nu vor avea parte de slujbp în biserică.

Copiii au avut parte de o sujbă specială

Conform deciziei fostului soț al Iuliei și tatăl copiilor, aceasta își va dormi somnul de veci în același coșciug cu micuții săi. Acesta este alb și are inscripționate numele și vârstele celor trei. Slujba a fost ținută în curtea cimitirului și nu în biserică așa cum ar fi fost normal, pentru că mama a fost o sinucigașă. Chiar și așa, copiii au avut parte de o slujbă specială.

Slujba înmormântării copiilor este diferită față de slujba înmormântării unui mirean

„Sigur că este nedrept față de copii să fie condamnați la aceeași soartă ca mama. (…) Sunt convins că prin înțelepciunea sfinților părinți care sunt acolo vor face o slujbă specială, pentru copii.

Slujba înmormântării copiilor este diferită față de slujba înmormântării unui mirean, care este creștin și pleacă la Domnul că așa a fost scris să fie. În cazul de față este total diferit, pentru că noi vorbim de o sinucigașă, care prin egoismul, dacă pot să spun așa, de a se răzbuna, nu știu ce motive ar fi avut sau ce durere profundă a putut avea încât prin decia absurdă și-a luat cu ea și copiii și le-a luat viața”, a mărturisit un preot la Acces Direct.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata