Jador a cerut-o în căsătorie pe Ioana Filimon

Să fie oare îndrăgostit atât de tare Jador? Se pare că da, mai ales că artistul a cerut-o în căsătorie pe Ioana Filimon.

Ce a pus la cale fostul concurent de la Puterea dragostei? Jador a cerut-o în căsătorie pe Ioana Filimon.

Jador a cerut-o în căsătorie pe Ioana Filimon

Să fie oare adevărat că preferatul doamnelor și domnișoarelor, Jador, este îndrăgostit lulea? Nimeni nu știe adevărul, dar un lucru e cert. Acesta a cerut-o în căsătorie pe Ioana Filimon. Pentru cine nu o cunoaște, aceasta este fosta participantă la Ferma Vedetelor și fosta Miss România. Recent acesta a lansat o superbă piesă și un videoclip pe măsură. Iar protagonistă a fost nimeni alta decât frumoasa brunetă.

Ce i-a răspuns tânăra

Chiar dacă a avut multe concerte, acesta a fost obligat să le anuleze în această perioadă. Lucru pe care Jador l-a anunțat pe instagram. Totodată, cântărețul le-a dat și o veste extraordinară fanilor săi.

jador

Le-a spus că a cerut-o de nevastă pe Ioana Filimon. Momentul emoționat se pare că a avut loc în culisele filmărilor pentru videoclipul melodiei “Carola”. Piesa a fost lansată luna trecută și a avut un mare succes la public. Chiar dacă presa spune că totul a fost doar un joc, există zvonuri cum că cei doi s-ar fi îndrăgostit unul de celălalt. Ba chiar, spun sursele, pe parcursul filmărilor, cei doi s-ar fi atins și s-ar fi sărutat.

Cum a fost cererea în căsătorie

Sursele povestesc că Jador a făcut o cerere în căsătorie ca la carte. El a îngenuncheat și i-a adresat brunetei marea întrebare. Ioana nu a spus nu, dar a menționat că dorește un inel cu piatră prețioasă. Jador a decis pe loc să îi facă pe plac și a apărut cu un inel improvizat, dar care nu corespundea cerințelor tinerei. Sigur că la prima vedere pare o distracție între cei doi. Fanele susțin însă că e posibil ca frumușelul cântăreț să renunțe cât de curând la statutul de burlac.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.