26 27

Jador a fugit din București. S-a speriat de amenințările clanului Duduianu

A luat în serios amenințările clanului Duduianu și s-a speriat. Jador a fugit din București. Nimeni nu știe unde s-a dus manelistul.

Preferatul doamnelor și domnișoarelor, Jador a fugit din București. Acesta a fost amenințat de membrii clanului Duduianu.

Jador a fugit din București. S-a speriat de amenințările clanului Duduianu

Nu știe nimeni ce i-a determinat pe membrii clanului Duduianu să-l terorizeze pe Jador. Acesta s-a speriat îngrozitor și a fugit din București. Jador a devenit cunoscut după emisiunea Puterea dragostei și a devenit numărul unu în trendingul Youtube. Chiar dacă nimeni nu s-ar fi aștepta la așa ceva, acesta i-a întrecut pe Florin Salam și Dani Mocanu, preferatul interlopilor. Se pare că acest lucru l-a deranjat rău pe un văr de-al clanului Duduianu.

Interlopii vor să-l pună să cânte în genunchi

Dat fiind acest lucru, interlopii vor să se răzbune. Sursele spun că s-au gândit să-l umilească, chemându-l să cânte în genunchi. Cântărețul s-a speriat rău și pentru că îi e frică pentru viața lui, s-a gândit că cel mai bine ar fi să părăsească Bucureștiul. Cel puțin pentru o perioadă.

Citește și  Jador trece prin prin momente cumplite. Mama sa e grav bolnavă

nea marin

 

Va filma alături de Nea Mărin

Se pare însă că Jarod nu a plecat într-o locație necunoscută. El a acceptat de curând o ofertă de a participa la un reality show. Așa că el va filma alături de Nea Mărin, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Ruby. Sursele spun că ar face orice numai să fie lăsat în pace de membrii clanului Duduianu.

Amenințat în direct de vărul defunctului Emi Pian

”Fac și eu video ăsta în special pentru… ăsta de Jador. A venit el de la Bacău să fie și el locul 1 în trending pe Youtube că a scos melodiile alea și a început să plângă: ”Aoleu Simina, te-a … Alex”. Tu un… , ai venit de la Bacău să fii locul 1 în trending…

Da, mă, ai dreptate, ai avut locul 1 în trending 2-3 luni cât a vrut Dani Mocanu. Păi ăla e regele hiturilor, ești nebun? Păi cine ești tu mă, că ai cântat pe la tine pe la Bacău când mai murea câinele sau pisica unuia. Tu n-ai un pic de simț de rușine? A venit Dani Mocanu acum și a luat înapoi locul 1.

Citește și  Probleme mari pentru fosta iubită a lui Jador. Ella Tina a fost implicată într-un accident rutier

De ce? Pentru că el e numărul 1. Omul, nu că a obosit, s-a plictisit să fie locul 1 și a zis și el cum e să fii locul 2 și 3 și omul s-a supărat acum că te-a văzut că ești pe… și îi era să nu faci vreun infarct, să mori de atâta faimă. Pentru că ăsta e el, Dani Mocanu, omul e Regele! Pe lângă faptul că e al nostru, e fratele meu, dă-i Cezarului ce-i al Cezarului! Nu ție! Că tu ești un prost, ești nebun?”, a spus George Pian într-un vlog pe Youtube.