Jador, disperat după ce a fost jefuit. „Hoțul a fost în vacanțe cu cardul meu și a făcut cumpărături. O sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile”

Manelistul a dezvăluit pe Tik Tok că a fost jefuit. Un individ i-a luat toți banii dintr-un cont, bani pe care i-a strâns timp de un an de zile.

Astăzi vreau să vorbesc cu voi despre ce mi s-a întâmplat. Am fost furat de o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. A fost furată din contul meu. Persoana respectivă și-a făcut cumpărături, a fost în vacanțe cu cardul meu.

Nu știu cum s-a întâmplat treaba asta, eu am făcut cumpărături online, și probabil cineva mi-a hack-uit contul bancar. Eu credeam că este o bancă sigură, mai sunt și austrieci. Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile”, a povestit Jador, potrivit Antena 1.

Jador s-a declarat dezamăgit de măsurile de securitate superficiale ale băncii la care a fost client timp de patru ani. Manelistul are de gând să schimbe banca.

Citește și  VIDEO Dan Puric, discurs emoționant în Biserică: Maica Domnului, născându-L pe Hristos, ne-a înrudit cu îndumnezeirea

„Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile. Dacă s-ar fi întâmplat treaba asta ce s-a întâmplat acum în România, cu siguranță nu mi-aș fi făcut contul și cu siguranță o să-mi închid contul la ei. S-a întâmplat treaba asta și pentru că sunt cetățean al României și îmi iubesc țara, o să îmi închid contul acolo”, a mai spus artistul.

VIDEO

@jador

Banca și Politia nu au zis nimic……..

♬ sunet original – Jador