26 27

Jador, în lacrimi pe rețelele de socializare. Ce a pățit artistul

Nu mai este un secret faptul că Jador are o viață sentimentală tumultoasă. A avut o singură relație serioasă, care a durat câțiva ani, însă după despărțirea de tânăra respectivă, se pare că astrele nu se aliniază pentru manelist.

Acum, recent, Jador și-a surprins fanii. Artistul a recunoscut că suferă din dragoste! S-a filmat pe Instagram în timp ce plângea în hohote.

„Nu o să fac tocmai o chestie foarte bărbătească. M-a pus dracu să mă îndrăgostesc și stai și plângi și nu dormi nopțile. Bă, încep să urăsc acest sentiment pentru că mă face să fac niște lucruri pe care eu nu mi le doresc. Încerc să uit o fată de trei luni și nu reușesc”, a dezvăluit Jador la InstaStory, însă la scurt timp a șters videoclipul.

După acest moment de sinceritate de pe internet, Jador s-a răzgândit și a decis să șteargă clipul video de pe Instagram.

Citește și  Este oficial. Loredana Groza a divorțat după mai bine de două decenii de căsnicie!

„Anunț matrimonial. Fetelor, îmi caut o pocăită să mă însor cu ea și atât. Să îmi facă copii”, a mai spus Jador pe rețelele de socializare, încă o dovadă în plus că în prezent nu este implicat în nicio relație sentimentală.

Andreea Bălan, despre colaborarea cu Jador

„Pe genul lui, el este un artist extrem de iubit și respectat. Pe partea mea, la fel și eu. Atunci, fuziunea asta este neașteptată, foarte frumoasă. Videoclipul este foarte sexy. Există așa o chimie între noi și mi-a venit ideea de Revelion, când ne-am întâlnit la o emisiune. Am făcut un TikTok, la vremea respectivă, împreună. Mi-a zis că mă admiră de mulți ani și atunci, am zis «De ce nu? Ia să încerc și altceva». La un moment dat, trebuie să te reinventezi, să faci tot felul de chestii. Într-o carieră de 20 și de ani trebuie să faci tot timpul chestii și să colaborezi, iar eu m-am reinventat de multe ori’, a spus artista, potrivit unica.ro.