Jador, ironizat de Bogdan Mocanu: ”Știe maică-ta ce-ai făcut?”. De la ce a pornit totul

Bogdan Mocanu și Jador au avut de-a lungul timpului o prietenie plină de suișuri și coborâșuri. Acum, pare că lucrurile au revenit la normal și au uitat de conflicte.

Jador a ales să treacă printr-o nouă schimbare, astfel că artistul și-a pus cercel în nas, însă Bogdan Mocanu l-a ironizat pe prietenul său

”Ce e la nasul tău? Mă, pe cine vrei să imiți? Ce-i cu sârma aia la nas? Se infectează, dă-o jos mai repede. Știe maică-ta ce-ai făcut? Și-a mai făcut el alte prostii, dar nu pot să vă zic.”, este mesajul lui Bogdan Mocanu pentru Jador.

Bogdan Mocanu a mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars că a fost certat cu Jador o lungă perioadă de timp, iar totul ar fi plecat de la o melodie.

”Evident că a fost pe bune, dar noi ne certăm așa zilnic, adică lumea a avut reacția asta și a fost impactul așa mare pentru că a scăpat pe net o ceartă de-a noastră, dar noi ne certăm așa zilnic, ne contrazicem, ne certăm și ne și împăcam în aceași zi poate de două, trei ori. E ceva la ordinea zilei. El este femeia care se întoarce mereu (n.r lasă de la el), nu are un pic de orgoliu în el”, a mărturisit Bogdan Mocanu, pentru Antena Stars.

Bogdan Mocanu a vorbit despre împăcarea cu Jador la aproape trei săptămâni de la lupta sa în cușcă.

Citește și  Răzvan Simion, declarații tulburătoare despre Mădălina Manole după 12 ani de la deces

Mocanu a dezvăluit că venirea lui Jador la meciul pe care el l-a avut cu Vicenzo Final Boss i-a dat un imbold să câștige, în plus, a apreciat foarte mult gestul cântărețului și susținerea lui, în condițiile în care, la acel moment, ei erau certați de câteva luni.