26 27

Jador s-a luat la ceartă în trafic! Manelistul, incident neplăcut în București: ”De ce mă înjuri?”

Jador este iubit și îndrăgit de mulți români, însă un incident care s-a petrecut recent în trafic, unde a fost implicat și cunoscutul manelist, i-a luat prin surprindere pe fani.

Jador se afla la volanul mașinii sale, iar ulterior observat cum a fost înjurat de un tânăr care se afla într-o altă mașină.

Manelistul a insitat să se apropie de el și să îi ceară explicații, aflând, în cele din urmă, că celălalt șofer a fost enervat de modul în care a condus Jador în preajma lui. Ei bine, artistul a renunțat la orgoliu și a recunoscut că a greșit, însă i-a spus că nimeni nu conduce perfect.

Conducătorul auto i-a explicat că s-a enervat din cauza unei greșeli pe care manelistul a făcut-o în trafic, mai exact, când acesta i-a tăiat calea. În momentul în care Jador a auzit, și-a cerut scuze.

Citește și  Adriana Iliescu și-a făcut testamentul

”Jador: De ce mă înjuri, mă? De ce înjuri?

Șofer: Nu am vrut, frate. Tu de ce mi-ai tăiat fața?

Jador: Scuză-mă, nu mi-am dat seama. Am greșit, scuză-mă. Ce vrei să fac? Tu conduci perfect? Sănătate!”, i-a spus Jador persoanei cu care s-a certat, într-un videoclip pe Instagram.

Jador, în lacrimi pe Instagram. Artistul și-a îngrijorat comunitatea

Jador și-a îngrijorat comunitatea din mediul virtual, după ce a publicat o serie de clipuri video în care se putea observa cum plângea în hohote.

Se pare că artistul se afla la filmările unui videoclip, moment în care a primit mai multe filmulețe din partea admiratorilor săi plecați să muncească în străinătate, departe de casă, pentru un trai mai bun. Jador și-a amintit, la rândul său, de greutățile prin care a trecut, astfel că nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Citește și  Gina Pistol și Smiley se căsătoresc. Cum arată inelul de logodnă + Primele declarații despre nuntă

Jador s-a emoționat profund cu gândul la românii din diaspora, care muncesc departe de casă, pentru o viață mai bună.

„Nu vreți să știți…sunt oameni care au bătături. Au umflături în palme. Eu cum să mă dau mare? Cum vă permiți să vă dați mari? Cei care vă dați mari, oamenii care se dau mari în general, nu au habar ce e munca.

Habar n-au ce înseamnă să pleci de jos. Habar n-au ce înseamnă să muncești de la 14 ani. Oameni care muncesc. M-au emoționat foarte tare clipurile astea. Nu pot să filmez. Să vă binecuvânteze Dumnezeu cu tot ce e mai bun”, a mai spus artistul.

Probleme cu bani falși

În urmă cu câteva săptămâni, Jador a făcut un apel către urmăritorii lui, rugându-i să nu îi mai dea bani falși la dedicații, în cadrul evenimentelor, asta pentru că sumele pe care le face la spectacole nu ajung doar în buzunarul lui, ci și în posesia altor persoane din jurul său, cum ar fi colegii de trupă sau chiar familia lui.

Citește și  ”Mi-a schimbat viața!”. Emil Rengle, adevărul despre relația cu Alexandra Stan

Mai mult decât atât, în cadrul unui interviu, manelistul chiar a povestit că mama lui s-a confruntat cu probleme cu legea, din cauza banilor falși pe care i-a primit chiar de la el.

”I-am dat bani mamei mele, s-a dus să îi schimbe și au luat-o jandarmii și poliția. Miercuri trebuie să merg să dau declarații că mama nu e interlop.”, a declarat Jador, în cadrul unei emisiuni TV.