Jador și-a spus oful pe contul de socializare. A fost jefuit, dar și-a dat seama cine e soțul

Pe de altă parte, artistul susține că persoana care i-a sustras banii a primit de nenumărate ori ajutor de la familia lui, dar se pare că a uitat. Drept urmare, el i-a transmis un mesaj extrem de dur.

Jador a rămas fără banii din casă și spune că nu se va lăsa până când nu va face dreptate. În plus, banii erau ai surorii sale, care a muncit enorm pentru a-i strânge.

„Un mesaj direct pentru cel care mi-ai ciordit din casă. Fratelo, eu mă bucur că am putut să-ți fiu alături, să-ți ajut familia, să nu ți-o las să moară de foame, așa cum te-ai plâns la min.

Ți-am dat bani de fiecare dată când mi-ai cerut și știam că mai ciordești de la mine din casă așa, câțiva leuți, nu știu ce. N-am fost supărat și nici de data asta n-am fost supărat că mi-ai luat, cam multicei bani, dar nu i-ai luat pe-ai mei, i-ai luat pe-ai lu’ soru-mea

Citește și  Lidia Buble e doar o amintire. Răzvan Simion a petrecut alături de o domnișoară

jador

și asta mă supără pentru că aia a muncit prin străinătate prin Norvegia, ca să câștige și ea niște bani. De aici m-am supărat, pe ai mei puteai să-i furi și ai luat cam multicel de data asta și ai luat și de la soru-mea și ce să-ți zic…”, a fost mesajul lui Jador.

Mi-e milă de fetița ta, mi-e milă de ea, că de ea îmi era milă, că nu ești în stare și ești un puturos

Jador a pus punctul pe I și susține că cel care l-a furat cheltuie banii pe droguri. „Să-ți fie rușine când mă vezi de acum, să lași capul în jos că, dacă o să mai am ocazia să, nu știu, să te ajut, n-o să mai ai ajutorul meu, pentru că nu-l mai meriți. Nu știu ce să zic ca să nu vorbesc urât. Mi-e milă de fetița ta, mi-e milă de ea, că de ea îmi era milă, că nu ești în stare și ești un puturos și stai toată ziua în casă și nu faci nimic.

Citește și  S-a aflat adevărul despre Cătălin Botezatu. Designerul are doi copii cu două femei

Se știe, toți apropiații mei cred că știu despre cine vorbesc, să nu mă mai privești în ochi când mă vezi. Sunt și musculos așa și sunt și de la țară puțin și dau rău cu pumnul. Nu dau, că mi-e milă de tine, lasă, măcar să-i cumperi ei, să nu-ți iei droguri de banii ăia și tu, și nevastă-ta. Măcar să-i iei Pampers la copilul ăla, să-ți fie rușine”, a spus Jador într-un filmuleț pe TikTok.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata