Jador trece prin prin momente cumplite. Mama sa e grav bolnavă

Unul dintre cei mai căutați artiști ai momentului, Jador, trece prin momente cumplite. Mama sa e grav bolnavă.

O iubește cu tot sufletul pe ce care i-a dat viață, dar trece acum prin momente cumplite. Mama lui Jador e grav bolnavă.

Jador trece prin prin momente cumplite. Mama sa e grav bolnavă

Este ființa fără de care nu vede rostul vieții, dar acum e grav bolnavă. Jador trece prin momente cumplite și nu știe ce să facă pentru ca mama sa să se însănătoșească mai repede. Cântărețul a povestit totul în emisiunea sa, unde a dezvăluit de ce sunt situații în care pur și simplu nu poate să facă fotografii cu fanii.

„E foarte bolnavă mama. Îți dai seama că nu îmi arde când e ea foarte supărată să stau să fac o poză sau să vină 30 de persoane și să stau jumătate de ora să fac poze, să mă opresc în stradă pentru asta, însă trebuie, pentru că te iubește lumea”, a spus manelistul, la „Jador Adevărat”.

jador

A fost concurent la Puterea dragostei

Pe de altă parte, artistul le-a spus și celorlalți cântăreți chiar dacă au probleme în familie să nu-și refuze niciodată fanii: „Și lucrul acesta nu îl înțeleg mulți cântăreți. Băi, dacă lumea te iubește, stai să faci o poză”, a adăugat tânărul. Jador e fost concurent la Puterea dragostei și a avut o ascensiune cu totul impresionantă, ajungând astfel unul dintre cei mai ascultați artiști ai momentului.

Este iubit atât de mult, încât a reușit chiar să eclipseze nume grele pe YouTube. Pe lângă melodiile pe care le-a lansat singur, acesta a avut și colaborări cu nume de top, printre care Lino Golden și renumitul Alex Velea. De asemenea, a reușit performanța să lanseze o nouă piesă împreună cu Emilia, Dodo, Jay Maly și Costi. Recent, acesta a colaborat din nou cu Lino Golden, piesa aflându-se acum în top-ul de pe YouTube.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.