Jador tună și fulgeră după ce nu a fost plătit la un eveniment. „Nu ți-ar fi rușine să vorbești urât despre mine, boss, ca să știe tot Aradul, băiatul nu a vrut să-mi dea banii”

Recent, talentatul artist s-a trezit că nu a fost plătit de organizator. Supărat pentru situația delicată în care s-a trezit, cântărețul a trimis un mesaj în care spune tot ce are pe suflet.

Artistul le-a povestit fanilor că evenimentul a avut loc la Arad, iar la terminarea spectacolului s-a trezit că organizatorul a refuzat pur și simplu să-I plătească munca. Jador a fost cu atât mai nervos, cu cât unul dintre băieții din orchestra a mers atâta drum, desi avea mari probleme de sănătate.

Am bătut sute de kilometri ca să vin să le cânt la oamenii ăia și tu să vii la sfârșit să-mi zici că nu vrei să-mi dai banii

„Pentru organizatorul de la Arad. Boss, nu ți-ar fi rușine să vorbești urât de mine în condițiile în care eu am venit aici și am bătut sute de kilometri ca să vin să le cânt la oamenii ăia și tu să vii la sfârșit să-mi zici că nu vrei să-mi dai banii.

Citește și  Brigitte Pastramă și-a văzut visul cu ochii. De acum, trăiește exact ca o prințesă

Nu ți-ar fi rușine să vorbești urât despre mine, boss, ca să știe tot Aradul, băiatul nu a vrut să-mi dea banii. E puțin altfel decât oamenii normali și am bătut sute de kilometri degeaba. Uite, oameni care cară bagaje în cârje, așa mergem pe drum, ca să venim degeaba”, s-a plâns Jador pe TikTok.

Admiratorii l-au încurajat să spună numele celui care l-a țepuit

Imediat fanii i-au sărit în ajutor și l-au sfătuit să spună numele rău platnicului ca să știe toată lumea cum sunt tratați artiștii. „Spune-i și numele să știe lumea”, „Pune public contractul să vadă oamenii ce clauze nu au fost respectate”, „Nu e prima oară când se aude asta despre el.

Mi se pare că și Culiță a avut ceva probleme de genul cu el”, „Și după zicem de ce nu mai vor să vină cântăreți la Arad, eu care sunt din Arad si de-abia vine cineva pe aici, rareori să vină cineva de calibru tău”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani.