Jennifer Lopez, mai precaută ca niciodată. A făcut contract prenupțial înainte de nuntă

Nopțile fierbinți sunt extrem de importante pentru Jennifer Lopez și pentru a fi sigură că Ben îi va da atenția cuvenită, a vrut ca totul să fie stipulat în contract. Potrivit publicației American Post, una dintre condițiile impuse de Jennifer Lopez în contract pentru Ben Affleck este întreținerea relațiilor intime de cel puțin patru ori pe săptămână. Sursele spun că Ben a spus imediat da, ba chiar a fost și amuzat de ceea ce i-a cerut iubita sa.

Au mai fost logodiți odată în 2002

Cei doi îndrăgostiți s-au logodit pe 10 aprilie, dar ei au mai făcut acest pas și în 2002. Atunci însă, au anulat nunta și au preferat să meargă pe drumuri diferite.

De data asta, Ben s-a întrecut pe sine cu inelul de logodnă. E vorba de o bijuterie superbă, cu un diamant verde extrem de rar, în valoare de 5 milioane de dolari. Jennifer nu s-a putut abține și a postat pe contul de socializare și modul inedit în care a fost cerută de nevastă.

Citește și  Despărțire neașteptată. Vali Bărbulescu și iubita sa și-au spus adio

„Sâmbătă seara, în timp ce eram în locul meu preferat de pe pământ (în baia cu spumă), iubitul meu s-a pus în genunchi și m-a cerut în căsătorie.

“Nu a fost ceva elegant, dar a fost cel mai romantic lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată”

Am fost complet surprinsă și m-am uitat în ochii lui, zâmbind și plângând în același timp, încercând să înțeleg faptul că, după 20 de ani, toate astea se întâmpla din nou.

Am rămas cu adevărat fără cuvinte și el a spus: ‘Este un da?. Am spus DA, desigur, că este un DA. Nu a fost ceva elegant, dar a fost cel mai romantic lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată… Doar o sâmbătă seara liniștită, acasă, doi oameni promițând să fie mereu acolo unul pentru celălalt. Doi oameni foarte norocoși. O a doua șansă la dragostea adevărată”, a povestit vedeta pe contul ei de Instagram.

Citește și  Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit ziua de naștere în pijamale

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata