26 27

Jurata de la “Te cunosc de undeva” are din nou probleme cu kilogramele

Ozana Barabancea și-a dorit de când se știe să arate ca un fotomodel. Acesta a fost și motivul pentru care a apelat la operație de micșorare a stomacului. Acum se pare că are din nou probleme cu kilogramele.

A slăbit spectaculos în urma operației de micșorare a stomacului, dar acum are din nou probleme cu kilogramele.

Jurata de la “Te cunosc de undeva” are din nou probleme cu kilogramele

Jurata de la Te cunosc de undeva, Ozana Barabancea, nu e chiar atât de slabă pe cât vrea să arate în fotografiile pe care le postează. Aceasta, spun sursele, se pare că are din nou probleme cu kilogramele. Gurile rele afirmă că aceasta apare cât mai suplă pe rețelele de socializare, însă realitatea e alta. Cu câteva zile în urmă, aceasta a fost văzută la un mall și toată lumea a constatat că s-a îngrășat din nou.

ozana barabancea

Vedeta a fost acuzată că folosește mult prea mult Photoshop-ul

E adevărat că a slăbit nu mai puțin de 55 de kilograme în urma oeprației de micșorare a stomacului, dar a și pus la loc în ultimele luni. Mai mult, internauții o acuză că folosește mult prea mult Photoshop-ul.  „ Am slăbit peste 40 de kilograme. M-am cântărit și am 73,2 kg, iar pe masa de operație am avut 114.

Citește și  S-a întâmplat minunea. Flick numără zilele până va deveni părinte

N-am spus nimănui, dar maximum de kilograme am avut 128. Acum mă simt bine, dar atât de mult contează sportul, cum n-aș fi crezut vreodată. Mi-am dat seama că încă mă simt grasă și trebuie să îmi scot din cap senzația asta de om gras. Cobor greu, urc greu scările, încă am senzația de greutate pentru că psihic nu m-am echilibrat”, a mărturisit artista în urmă cu mult timp.

Se judecă cu fostul soț

Chiar dacă a divorțat de mult de soțul său, artista mai are încă probleme cu acesta. Motivul este legat de pensia alimentară. Pentru că soțul nu a vrut să se înțeleagă cu ea pec ale amiabilă, Ozana l-a dat în judecată. Fiica acesteia nu a împlinit încă 18 ani și trebuie să mai primească bani din partea tatălui.