Klaus Iohannis a spus ce fel de oameni nu suportă lângă el

Klaus Iohannis a intrat în atenția românilor după ce a devenit președintele României. Dar sunt puțini cei care știu cu adevărat cum se desfășoara viața personală a fostului profesor de fizică și primar al Sibiului. A existat însă un moment când Iohannis a dat cărțile pe față și a vorbit despre lucruri total necunoscute până atunci.

„Colaboratorii mei iau acest lucru ca pe o regulă nenegociabilă”

„Nu fumez, deşi la un moment dat fumam mult, ca un turc, după cum se spune. Fumam uneori şi câte două pachete de ţigări pe zi. Dar m-am lăsat, acum vreo 15 ani, şi de atunci n-am mai pus ţigara în gură. Este un lucru ştiut că nu suport nici măcar fumul de ţigară, iar colaboratorii mei iau acest lucru ca pe o regulă nenegociabilă. În schimb, îmi place să lucrez în grădină.

„Nici nu am vreo superstiţie”

A circulat la un moment dat un zvon cum că nu m-aş urca într-un avion. Este o legendă, fără niciun fel de suport real. Nu mi-a fost niciodată teamă de zbor. Nici nu am vreo superstiţie. În schimb, am o credinţă, nu o superstiţie: credinţa creştinească. Circul destul de mult cu avionul, când merg în delegaţii în afara ţării sau în concedii”, a declarat Klaus Iohannis, în anul 2014.

„Cât luai, atât meritai”

Andreea Fulșe, a declarat cu ani în urmă cum se comporta Klaus Iohannis când era profesor: „Nu s-a enervat niciodată pe noi, deşi nu toţi eram buni la fizică. Era foarte corect. Nu umfla notele, dar nici nu te pedepsea inutil. Cât luai, atât meritai. Nimeni nu i-a contestat vreodată vreo lucrare de control. Mie nu prea mi-a dat sub 8, dar nici peste 9. Astea erau notele mele”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata