La 86 de ani le face o surpriză uriașă fanilor. Sophia Loren se întoarce pe micile ecrane

S-a retras din lumea showbizz-ului acum zece ani, dar pasiunea pentru film nu o lasă să stea. Sophia Loren le face o surpriză uriașă celor care o iubesc.

Celebra Sophia Loren le face o surpriză uriașă fanilor săi. Marea vedetă a acceptat să joace într-un film regizat chiar de fiul său.

La 86 de ani le face o surpriză uriașă fanilor. Sophia Loren se întoarce pe micile ecrane

Arată incredibil și nimeni nu ar putea vreodată să-i dea vârsta pe care o are. Potrivit libertateapentrufemei.ro. Sophia Loren nu poate să stea liniștită, pentru că pasiunea e mai presus de orice. În consecință, Sophia a anunțat că va juca într-un nou film ce va fi difuzat de Netflix. Acesta a acceptat să joace după 10 ani de pauză.

Filmul este regizat chiar de fiul faimoasei actrițe

Interesant este faptul că cel care a regizat acest film este Edoardo Ponti, adică fiul Sophiei Loren. Pelicula este o dramă și se numește The Life Ahead, în limba italiană „La vita davanti. Dar nu este orice film, ci o adaptare a romanului „La vie devant soi”, de Roman Gary. Dar filmul a mai fost adaptat odată pentru marele ecran de cineastul israelian Moshe Mizrahi sub titlul „Madame Rose”. Cu acesta el a câștigat în 1978 premiul Oscar pentru cel mai bun film străin.

sophia loren

 

Va fi o  supraviețuitoare a Holocaustului

Rolul pe care-l va interpreta faimoasa actriță în film este cel al unei supraviețuitoare evreice a Holocaustului, pe nume Madame Rosa. Aceasta este cea care ajută la creșterea copiilor lucrătoarelor sexuale. Premierea filmului va avea loc luna viitoare, la Roma.

„Când fiul meu mi-a propus rolul, a fost un vis devenit realitate. Am sărit pe oportunitatea de a-l face. Mi-a plăcut să o întruchipez pe Madame Rosa. Este puternică, este fragilă, este o supraviețuitoare. În multe feluri, îmi amintește de mama mea.”, a declarat Sophia Loren. La rândul său, fiul artiste a spus cât de mândru este de celebra sa mamă.

„Sunt foarte, foarte mândru de mama mea pentru că este o supraviețuitoare. Este un pur-sânge în cel mai bun sens al cuvântului și nu va renunța niciodată până nu va da maxima autenticitate personajului său”, a declarat fiul actriței, Edoardo Ponti.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.