La așa ceva nu s-a așteptat nimeni. Viviana Sposub îi ia apărarea Andreei Bălan

A început o relație cu actorul George Burcea, însă Viviana Sposub îi ia apărarea Andreei Bălan.

Chiar dacă s-a îndrăgostit de George Burcea, Viviana Sposub nu  de acord cu comportamentul său. Îi ia apărarea Andreei Bălan.

La așa ceva nu s-a așteptat nimeni. Viviana Sposub îi ia apărarea Andreei Bălan

După ce a aflat amănunte importante despre divorțul dintre actualul său iubit și Andreea Bălan, Viviana Sposub a reacționat cum nu se aștepta nimeni. Îi ia apărarea cântăreței. Prezentatoarea susține că a fost de partea artistei până să îl cunoască pe cei care îi este acum iubit. Din acel moment însă, aceasta și-a schimbat părerea.

Ea crede că George este un om bun, cu mult suflet și speră să rămână așa. Mai mult, Viviana mărturisește că și mama ei îl place foarte mult pe actor. ”Ne ține mama la curent. Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George. (…) Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent.”, a declarat Viviana, relatează libertateapentrufemei.ro.

Citește și  Oana Roman dă din casă. Tata e obsedat de curățenie și ordine

george burcea

George spune că Andreea nu l-a apreciat niciodată

La rândul său, George Burcea a mărturisit că în căsnicia lui cu Andreea nu a fost apreciat de acesta. Mai mult, el e supărat pentru că fosta sa soție nu l-a sprijinit atunci când a decis să scrie o carte despre viața lui. Atunci a realizat că nu va fi niciodată fericit lângă cântăreață. ,,Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte. Mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative.

Iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”. De asemenea, George e convins că cea care a pus poliția pe urmele lui a fost Andrea. Motivul? Custodia fetițelor. ,,Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi. Nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă”, a declarat actorul.

Citește și  Cine i-a făcut declarație de dragoste Lidiei Buble. E unul dintre cei mai râvniți burlaci

 

 

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.