Laura Andreșan a ajuns de nerecunoscut. Nimeni nu se aștepta să facă meseria de acum

A fost ani de-a rândul protagonista a nenumărate scandale, dar în final Laura Andreșan s-a făcut fată de casă. Aceasta a ajuns de nerecunoscut.

S-a schimbat enorm și Laura Andreșan a ajuns de nerecunoscut. Spune că e o femeie împlinită și are un loc de muncă la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

Laura Andreșan a ajuns de nerecunoscut. Nimeni nu se aștepta să facă meseria de acum

De la bomba sexy de odinioară, Laura Andreșan a devenit o femeie cuminte și o familistă convinsă. În ultimii ani, profa de sex a dat uitării toate scandalurile sexuale și s-a așezat la casa ei. Bruneta nu mai seamănă deloc cu femeia care le venea de hac tuturor masculilor. Grasu XXL a transformat-o total și i-a dat tot ce a avea nevoie pentru a fi o femeie fericită, care a uitat petrecerile nebunești. „Am învățat să am încredere în mine, să mă iert, să mă accept, să mă iubesc și să iubesc, dar nu la modul nevrotic. Am mai învățat smerenia, recunosc că mai am de lucru. Și, da!… Îl iubesc pe Freud!’, a declarat iubita lui Grasu XXL potrivit wowbiz.ro.

laura andresan

A renunțat la cursurile erotice și a devenit psiholog

Faimoasa profă de sex a renunțat la tot ce a făcut până acum și a optat pentru un loc de muncă la care nu s-ar fi așteptat nimeni cu ani în urmă. În acest moment este psiholog, iar această meserie i-a schimbat radical modul de viață și de gândire. „Sa fii student al domnului academician presupune să gândești liber. Să muncești mult, să îți contești propriile rezultate pentru a le valida sau a le corecta. Să investești pasiune, deci energie psihică în cunoașterea condiției umane. Să accepți că tot ce știi e doar un atom din materia pe care acest om cu spirit imens o va insera în câmpul conștiinței tale. Adică în tine, în sufletul tău!”, a declarat Laura Andreșan, cu ceva timp în urmă.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.