Laura Andreșan și Grasu XXL și-au spus adio

Invidiați pentru relația de iubire pe care au avut-o, Laura Andreșan și Grasu XXL și-au spus adio.

S-au despărțit când toată lumea aștepta o căsătorie. Laura Andreșan și Grasu XXL și-au spus adio.

Laura Andreșan și Grasu XXL și-au spus adio

Potrivit viva. ro, de câteva zile Laura Andreșan și Grasu XXL nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut de cântăreț pe pagina sa de socializare. După 12 ani, din motive doar de ei cunoscute, cei doi au hotărât că vor merge pe drumuri diferite. “Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva.

Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Grasu XXL. Nici mesajul Laurei nu s-a lăsat mult așteptat, aceasta afirmând că sunt doi oameni maturi, care vor avea grijă ca micuței să nu îi lipsească nimic.

Laura a devenit un psiholog căutat

De când a devenit iubita lui Grasu XXL, Laura Andreșan s-a cumințit. A renunțat la titulatura de profă de sex și a făcut ceea ce și-a dorit toată viața. A devenit psiholog. Dar asta nu e tot, pentru că aceasta s-a transformat și din punctul de vedere al imaginii. Fostă starletă porno și-a lăsat părul lung și toată lumea spune că îi stă foarte bine și îi îndulcește trăsăturile.

Mai mult, fostă profe de sex a spus că datorită meseriei pe care o are, a învățat un lucru care-I este de mare ajutor: să se iubească. „Am învățat să am încredere în mine, să mă iert, să mă accept, să mă iubesc și să iubesc, dar nu la modul nevrotic. Am mai învățat smerenia, recunosc că mai am de lucru. Și, da!… Îl iubesc pe Freud!”, declara, nu cu mult timp în urmă, Laura.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.