Laura Codruța Kovesi a fost cerută în căsătorie. În ce condiții vrea fosta șefă a DNA să se mărite

Cel mai tânăr procuror general din istoria României are povești mai puțin știute. Laura Codruța Kovesi a fost cerută în căsătorie. Aceasta se va mărita doar în anumite condiții.

Iubitul său a cerut-o anul trecut în căsătorie, însă Laura Codruța Kovesi a spus că va ajunge la altar doar în anumite condiții.

Laura Codruța Kovesi a fost cerută în căsătorie. În ce condiții vrea fosta șefă a DNA să se mărite

Se cunosc multe lucruri din latura profesională a Laurei Codruța Kovesi, însă puțini sunt cei care știu că a fost cerută în căsătorie anul trecut. Iubitul său, SPP-istul care mulți ani i-a ținut spatele a primit însă un răspuns evaziv.

Potrivit impact.ro, Kovesi ar fi spus că va merge la altar, doar în condițiile în care va rămâne însărcinată. De altfel, cea mai mare dorință a acesteia este să devină cât mai repede mamă.  „Singurul lucru care rămâne după noi în viață sunt copiii. Meseria de părinte e cea mai grea din lume. Atunci voi afla dacă mă descurc cu adevărat. Da, îmi doresc copii. Dacă se va întâmpla, foarte bine”, a declarat aceasta cu ceva timp în urmă.

codruta kovesi

 A jucat în echipa națională de baschet a României

Laura Codruța Kovesi se poate lăuda că a jucat în echipa națională de baschet a României, iar tatăl său a fost judecător. Aceasta a fost căsătorită în perioada anilor 2002-2009 cu omul de afaceri Eduard Koveși, un personaj controversat din Sibiu. Puțini au fost cei care au știut momentul în care aceasta a divorțat. Asta pentru că despărțirea s-a produs cât mai discret cu putință.

Mai mult, se aude că fostul soț ar fi semnat chiar un contract de confidențialitate. Într-unul dintre puținile interviuri pe care le-a dat, Kovesi a recunoscut că are o relație stabilă, însă nu a vrut să spună cine este bărbatul care-i este sprijin. Cât privește cererea în căsătorie, se aude că a fost făcută într-un cadru romantic, care a impresionat-o pe fostă șefă a DNA.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.