Laura Cosoi face cu greu față la trei copii. Vedeta e depășită de situație

Iar lucrul ăsta l-a văzut pe propria sa piele. Deși nu se plânge niciodată, Laura le-a povestit fanilor pe rețeaua de socializare că stă prost la capitolul odihnă, afirmând că are nopți când nu doarme deloc.

Sunt ani de cand nu mai am asteptari, ani de cand nu am mai legat o noapte de somns

”Nu am reusit sa dorm mai deloc asta noapte, dar este in regula. Sunt ani de cand nu mai am asteptari, ani de cand nu am mai legat o noapte de somn. Ce vreau sa spun este ca dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor, nu ti se pare complicat”, a scris actrița pe contul său de facebook.

Le spune mamelor să vadă și partea plină a paharului

Chiar dacă e dificil să fii mamă, Laura le spune mamelor să nu cedeze, pentru că e cea mai minunată meserie. ”Nu este tot timpul usor, dar cu siguranta este si frumos.

Asadar, hai sa gasim si ceva bun in tot acest scenariu, in toata oboseala acumulata, in toata harmalaia din jur, in toate clipele cand simtim ca ne pierdem rabdarea si nu ne mai regasim pe nicaieri”, a mai scris Laura Cosoi.

Aș sta trează o viață, doar ca să mă bucur de zâmbetul ei

Ce o face pe Laura să uite de toată oboseala și stresul? Doar când se uită la zâmbetul micuței, nimic nu mai contează… ”Spre exemplu, Lara zâmbește ștrengărește în colțul gurii, complice asa, dupa fiecare alaptat. Si uite asa as sta treaza o viata, doar ca sa ma bucur de zambetul ei! La voi cum este?”, a mai spus actrița.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata