Laura Cosoi se pregătește de botez. Dar și de al treilea copil

De când a devenit mamă, Laura Cosoi e parcă mai frumoasă ca niciodată. Deloc speriată de cei doi copii, aceasta se gândește și la cel de-al treilea bebeluș.

Frumoasa Laura Cosoi și soțul ei se pregătesc să-și creștinească copilul. Mai mult, vedeta se gândește și la al treilea copil.

Laura Cosoi se pregătește de botez. Dar și de al treilea copil

Sunt cei mai fericiți părinți și nu recunosc că le e greu, deși se descurcă singuri și nu au bonă. În acest moment, Laura și soțul ei Cosmin Curticăpean se pregătesc pentru botezul micuței Vera. Artista a anunțat că acesta va avea loc în Maramureș într-un cadru restrâns. „Ne pregătim de botez. Vom pleca din București. În sfârșit o ieșire. Vom merge în Maramureș. De-abia așteptăm. Săptămâna viitoare pornim și o să fie ceva în natură, foarte restrâns. Cu familia și câțiva prieteni.”, a declarat vedeta la emisiunea ”Vorbește lumea”.

Citește și  Pepe, în culmea fericirii. A devenit tătic de băiat. Ce nume va purta copilul

laura cosoi familie

Nu au bonă

Cei doi au ales să-și crească împreună copiii și să nu apeleze la ajutorul unei bone. Iar Laura Cosoi, se gândește, ca atunci când micuții vor mai crește, să aducă pe lume și un al treilea bebeluș. „Când o să am spectacol o să stea Cosmin cu fetele. Nu avem pe altcineva, nu avem ajutoare. Am zis că ne adaptăm în funcție de cum o să simțim. Nu facem nicio mișcare bruscă înainte și deocamdată e foarte bine. Nu știm cum o să fie mai târziu, vom vedea. Probabil mai târziu o să meargă Vera la creșă și mai facem loc pentru al treilea”, a declarat Laura Cosoi.

Cum arată viața Laurei acum? E cu adevărat minunată, spune vedeta: „Ne trezim dimineața și luăm micul dejun împreună toți. Inclusiv Vera. Apoi mergem la creșă. O ducem pe Rita. Apoi vin acasă și am timpul liber până după-amiază pe la 17:00. (…) Chiar pot să fac și multe alte lucruri cu un nou născut acasă”.

Citește și  Andreea Bănică, cadou de zeci de mii de euro de 1 iunie. Lucian Mitrea nu se uită la bani când e vorba de soție

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.