Laura Cosoi și-a botezat fetița. Mărturiile au fost un fir de busuioc

Frumoasa Laura Cosoi a avut parte recent de un moment de neuitat. Și-a botezat fetița.

Și-a botezat fetița și a arătat tuturor fanilor săi cât e de fericită, postând mai multe fotografii pe diferite rețele de socializare.

Laura Cosoi și-a botezat fetița

Potrivit tacataca.prosport.ro, sâmbătă, 3 octombrie 2020 Laura Cosoi și-a botezat fetița. Evenimentul a fost unul tradițional și a avut loc în Maramureș. Laura a vrut ca cea de-a doua fetiță să fie creștinată în aceeași biserică unde a fost botezată și surioara ei, Rita. Ulterior, a avut loc și o petrecere, la Casa Olarului, în orașul Baia Sprie.

În acest loc s-a născut și a copilărit soțul Laurei, Cosmin Curticăpean. Laura a fost extrem de fericită, pentru că la botez au fost cele mai bune prietene ale ei. E vorba de Adela Popescu care a venit cu soțul său, Radu Vâlcan, și Monica Tand, alături de partenerul ei, Nicolai Tand.

laura cosoi botez

Laura a îmbrăcat o rochie crem

Interesant este faptul că vedeta a respectat toate obiceiurile și tradițiie locului. Astfel, invitații au primit mărturie de botez câte un fir de busuioc prins de icoana Maicii Domnului. Pentru minunatul eveniment, Laura a purtat o rochie rochie lungă, de culoare crem, extrem de lejeră, care s-a încadrat perfect în tema botezului.

Cum a slăbit după sarcină

Chiar dacă a luat destul de multe kilograme în perioada sarcinii, Laura Cosoi a reușit să slăbească spectaculos. Nefiind o tipă pofticioasă, am putut să îmi ghidez propriul meniu. Am mâncat mult mai multe legume – și la Rita am mâncat, dar nu le-am tolerat atât de bine. Am mâncat și carne – la Rita am mâncat mai puțină.

Am mâncat la fel de picant de fiecare dată. Sărat nu mănânc în general. (…) Nu prea am mâncat seara, pentru că nu puteam – mai ales în al treilea trimestru, pentru că îmi împingea stomacul și nu aveam cum să mă întind. Am băut la fel de multă apă. Dar am făcut mai puțin sport – la Rita făcusem mai mult, și yoga și pilates’, a declarat Laura Cosoi.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.